Sterren op TV
Ruby Prophet House of Talent

Ruby Prophet in House of Talent

Ruby Prophet is te zien in House of Talent. De talentvolle artiest hoopt dat ze verkozen wordt tot de laatste acht deelnemers aan House of Talent. Alleen in dat geval mag ze de komende tijd 24/7 werken aan haar muziekcarrière. In totaal zijn twaalf deelnemers geselecteerd, dus Ruby moet hopen dat ze niet tot de laatste vier afvallers behoort.

Ruby Prophet in House of Talent

Ruby Prophet is één van de talenten die meedoet aan House of Talent. Ruby is 28 jaar oud en heeft de laatste jaren al meerdere nummers uitgebracht, waaronder één met Yes-R. Toch kunnen we stellen dat een echte doorbraak tot op heden is uitgebleven, maar nu ze de kans krijgt in House of Talent is natuurlijk alles weer mogelijk.

In House of Talent kunnen muzikale talenten liefst 24 uur per dag werken aan hun muziekcarrière. “House of Talent is voor mij een mega kans. Ik ga er voor, ik ben super serieus. Misschien wel het meest serieus van iedereen”, vertelde ze al over haar beweegredenen om mee te doen aan het programma. Het is nu voor haar te hopen dat har dat ook ver gaat brengen in het programma.

Ruby Prophet artiest en songwriter

Dat Ruby Prophet een groot talent is, is al lang geen verrassing meer. Ruby timmert al jarenlang aan de weg als het gaat om een muziekcarrière, maar van een echte doorbraak is tot op heden nog geen sprake geweest. Wel maakte ze al muziek met onder meer Yes-R. Ook werkte ze samen met producers als Tom Swoon, David Gravell en Audien.

Vandaag de dag richt ze zich echter meer op haar solo-carrière als artiest en songwriter. Als we van iemand veel kunnen verwachten in House of Talent, dan lijkt het wel Ruby Prophet te zijn. Duidelijk is al dat ze niet bang is voor hard werken en dat ze haar dromen graag achterna gaat.

Ruby Prophet is te volgen via Instagram en Facebook.