Sterren op TV
Ruben Nijhof Chaira Borderslee Adam Zkt. Eva VIPS

Ruben Nijhof voor Chaira Borderslee naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

Ruben Nijhof doet voor Chaira Borderslee mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met het maken van wijn. Samen met een goede vriend begon hij een aantal jaar terug met het opkopen van oude partijen fruit om daar toch nog een heerlijke wijn van te kunnen maken. Daarnaast is hij ook muzikaal en hoopt hij in Adam Zkt. Eva VIPS de ware liefde te vinden.

Wie is Ruben Nijhof?

Ruben Nijhof is het best te omschrijven als een creatieve en muzikale wijnmaker. Hij is 26 jaar oud, woont sinds twee jaar in Amsterdam, maakt in zijn vrije tijd graag muziek (vooral op zijn gitaar) en is samen met een vriend bezig met het maken van wijn. Verder kun je Ruben vaak buiten vinden.

Hij houdt ervan om buiten te zijn, omschrijft zichzelf als avontuurlijk en als iemand die graag nieuwe dingen onderneemt. Buiten Adam Zkt. Eva is hij er nog niet in geslaagd om de liefde van zijn leven te vinden, maar wellicht verliest hij zijn hart wel aan musicalster Chaira Borderslee.

Ruben Nijhof in Adam Zkt. Eva VIPS

Ruben Nijhof is voor Chaira Borderslee bereid om naakt mee te doen aan Adam Zkt. Eva VIPS. “Ik doe mee omdat ik het een supergaaf concept vind om ergens in de middle of nowhere in de wereld, een prachtig mooi eiland, een leuke, interessante, mooie vrouw te ontmoeten.

Naakt zijn betekent voor mij vrijheid, één zijn met je lichaam”, vertelde Ruben. “Ik heb me opgegeven voor Chaira omdat zij iemand is die best wel bij me past. Ze is creatief, ze houdt van muziek. Ik vind haar een exotische vrouw, een heel mooie vrouw om te zien, ze heeft een heel mooie glimlach. In liefde op het eerste gezicht geloven? Jazeker, daar geloof ik wel in.” Hij neemt het op tegen Jantinus.

Ruben Nijhof is te volgen via Facebook.