Sterren op TV
Ruben Nicolai presenteert RTL4-programma Domino Challange

Ruben Nicolai presenteert RTL4-programma Domino Challange

Domiono Challange werd in Nederland voor het eerst uitgezonden op 28 mei 2022. Het eerste seizoen van Domino Challange telde 6 aflevering. Het programma wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Dit is niet het enige programma wat hij presenteert, samen met Tijl Beckend, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer presenteerde hij ‘De Lama’s’. Lego Masters, is een ander programma dat Ruben presenteert. Dit doet hij samen met onder andere Jamai Loman, Esmee Kuenene en Andy Peelman.

Ruben is geboren in België

De 47-jarige Ruben Nicolai is geboren op 8 mei 1975 in Lanaken, een plaats in België. De RTL-presentator komt uit een welvarend gezin. Zijn vader werkte bij zijn hele leven als Chirurg in Maastricht. De familie-Nicolai verhuisde terug naar Nederland. Hier zijn ze nooit meer weggegaan.

Het riante salaris van Ruben Nicolai
© Instagram

Het riante salaris van Ruben Nicolai

Volgens RTL Nieuws verdient Ruben méér dan 200.000 euro per jaar, echter denken we dat het bedrag nog een stuk hoger is. Ruben, presenteert namelijk meerdere programma’s. Wanneer hij dit salaris wel zou krijgen, verdient Ruben veel minder dan Beau van Erven Dorens en Humberto Tan.

Foto © RTL Nederland