Sterren op TV
Roy van den Branden Ex on the Beach Double Dutch

Roy van den Branden uit Ex on the Beach Double Dutch

Roy van den Branden doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Roy is 25 jaar oud en woonachtig in Lanaken, Limburg. Nu al lijken we aardig wat te kunnen verwachten van zijn deelname aan Ex on the Beach Double Dutch. Hij blijkt namelijk een aardige player te zijn met ook nog eens een aantal psycho exen. Daar kunnen we dan ook zeker wel wat van verwachten.

Roy van den Branden uit Ex on the Beach Double Dutch

Roy van den Branden is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. De 25-jarige Roy uit België is naar eigen zeggen een ware sportfreak. “Ik fitness en ik voetbal. Ik houd van de duels, m’n exen willen dat ook wel beamen”, zo vertelde Roy al in een sneak preview.

Roy heeft naar eigen zeggen al 61 vrouwen gehad en heeft naar eigen zeggen ook vrouwen nodig om te overleven. Een player is hij in zijn ogen echter zeker niet. “Ge zijt geen player als ge echt goed erin zijt.”

© Instagram

Roy en zijn exen

Roy van den Branden lijkt voor aardig wat entertainment te kunnen zorgen in Ex on the Beach Double Dutch. Het blijkt namelijk dat hij een aantal aparte exen heeft. “Ik heb bepaalde enge exen. Heel erg psycho, next level psycho. Dus bring it on”, zo bereidde hij de kijkers alvast voor.

Roy houdt overigens totaal niet van liegende mensen. Waar hij wel erg veel van houdt, is zijn moeder. Zij is zelfs niet te beroerd om een ontbijt te maken voor alle vrouwen die bij Roy blijven slapen. In Ex on the Beach Double Dutch zal hij het echter toch zonder zijn moeder moeten doen.

Roy van den Branden is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Alex Maas, Elodie Laay, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs