Sterren op TV

Roy Donders is nog vrijgezel

Roy Donders is vrijgezel. De Nederlandse televisiepersoonlijkheid en modeontwerper, tevens deelnemer aan Expeditie Robinson 2019, heeft wel al een langdurige relatie achter de rug.

Roy Donders vrijgezel

Roy Donders is in 1991 in Tilburg geboren en werd vooral bekend bij het grote publiek met zijn tv-programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Sindsdien is hij ook te zien geweest in onder anderen Ik Hou Van Holland en Stelletje Pottenbakkers.

Verder maakte Roy Donders als modeontwerper naam met zijn welbekende huispakken, ook wel onesies genoemd.

Marvin Ophof ex-vriend Roy Donders

Marvin Ophof (foto hierboven) is de ex-vriend van Roy Donders. Ze hebben tot twee keer toe een relatie gehad, maar besloten in september 2018 dat het definitief geen toekomst ging hebben tussen hun.

In het blad Weekend liet Marvin zich even later negatief uit over hun relatie. “Ik denk dat zijn ouders blij zijn dat ik weg ben. Ik heb altijd het idee gehad dat ze in mijn gezicht leuk deden, maar achter m’n rug om liever Roy voor zichzelf hadden gehad.”

“Hij wordt erg bemoederd. Ik kon er gewoon niet meer tegen. Die jongen is 27, hij moet gewoon op eigen benen gaan staan. Niemand is goed genoeg hun (ouders van Roy, red.) ogen”, foeterde Marvin, die in totaal bijna vijf jaar samen is geweest met hem.

Bas Coppelmans niet vriend van Roy Donders

Begin 2019 bracht De Telegraaf naar buiten dat Roy Donders een relatie zou hebben met tuincentrumeigenaar Bas Coppelmans, maar dit ontkrachtte de Brabander zelf al snel via Instagram.

Roy schreef: “Voor iedereen die denkt dat ik een nieuwe liefde heb, dat is niet zo.. Ik blijf voorlopig lekker vrijgezel.”

Roy Donders deelnemer Expeditie Robinson 2019

Roy Donders keert in 2019 terug op de buis als deelnemer aan Expeditie Robinson 2019. Een nieuwe vriend zal het vermoedelijk niet op gaan leveren, maar natuurlijk wordt het wel een spannend avontuur voor de toch behoorlijk aan luxe en comfort gehechte Roy!