Sterren op TV
Corné Roy Team Rood House Rules

Roy en Corné Team Rood in House Rules

Roy en Corné vormen Team Rood in House Rules. Roy is 31 jaar oud en zijn vriend Corné 37 jaar oud. De twee zijn allebei afkomstig uit Drunen. De twee zijn sinds 2009 samen en sinds 2015 ook getrouwd. Hun doel is om met House Rules hun kinderwens te kunnen bekostigen.

Roy en Corné Team Rood House Rules

Roy en Corné zijn Team Rood in House Rules. De twee denken tot een select groepje homo’s te horen die niet kunnen stylen, maar wel kunnen klussen. Roy is in het dagelijks leven werkzaam als trainer en adviseur, terwijl Corné zijn geld verdient als hoofd van een consumentenservice. De twee omschrijven zichzelf als heel ondernemend en echte doorzetters.

Roy en Corné lijken het perfecte koppel te zijn om deel te nemen aan House Rules. Zo is Roy de man van de ideeën en is Corné de handige van de twee die zelfs zijn eigen meubels maakt. Toch wil het in hun eigen huis nog niet echt lukken. Hun vrijstaande huis heeft veel achterstallig onderhoud van de vorige bewoners. Het koppel heeft zelf al veel tijd en geld erin gestoken om het één en ander aan te pakken, maar hopen dat hun huis nu vooral snel klaar is zodat ze aan hun kinderwens kunnen werken.

Roy en Corné willen een kindje

Roy en Corné hopen in de toekomst nog eigen kinderen te krijgen. Mochten ze House Rules winnen, dan willen ze het geld dat ze daarmee besparen op hun twee jaar hypotheekvrij wonen ook gebruiken voor hun kinderwens. De twee kwamen dit jaar ook al eens in het Eindhovens Dagblad toen ze vertelden over hun wens. Roy en Corné hebben al genoeg vrouwen gevonden die eicellen willen doneren, alleen een draagmoeder kwamen ze nog niet tegen. “We mogen wettelijk een draagmoeder hebben, maar we mogen er geen oproep voor plaatsen. We mogen er ook niet voor betalen, wat natuurlijk wel begrijpelijk is. Er zitten veel haken en ogen aan, ook op juridisch gebied.”

De twee zoeken het nu in het buitenland en denken aan onder meer Noord-Cyprus en Canada. “Het is daar wel veel duurder: rond de 70.000 euro. Grootste deel van die kosten is juridisch. De behandeling kost tussen de 10.000 en 25.000 euro. De andere kosten zijn voor medicijnen, reizen, vooronderzoeken, maar vooral voor een advocaat omdat de Nederlandse wetgeving nou eenmaal ingewikkeld in elkaar zit”, aldus Roy en Corné, die hun volgers via een blog op de hoogte houden.

Roy en Corné zijn te volgen via Facebook.

De koppels in House Rules 2018: Jeroen en Annemartien | William en Maxime | Leon en Renee | Mark en Irini