Sterren op TV
Roxsanne Doe Het Lekker Zelf

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Roxsanne doet mee aan Doe Het Lekker Zelf

Roxsanne doet mee aan Doe Het Lekker Zelf. In het programma zien we hoe acht kandidaten het tegen elkaar opnemen en hun creativiteit moeten laten zien. Deze acht creatieve kunstenaars nemen het zes weken lang tegen elkaar op. De winnaar van het klusprogramma gaat uiteindelijk naar huis met een shoptegoed bij Multimate en Hubo van maar liefst 10.000 euro. Roxsanne doet ook een gooi naar de titel.

Roxsanne in Doe Het Lekker Zelf

Roxsanne is te zien in Doe Het Lekker Zelf. Al van jongs af aan is ze dolgraag bezig met bouwen. Deze oud-militair liet het dan ook niet na om als vijfjarig meisje al haar eigen kamer volledig onder handen te nemen en zelfs 25 jaar later blijkt ze niets veranderd te zijn. Ze is graag bezig met klussen en kreeg vroeger niet voor niets schroevendraaiers in plaats van poppen.

Vandaag de dag heeft Roxsanne van haar hobby ook deels haar werk gemaakt. Ze heeft haar eigen atelier en is de trotse eigenaar van Stars & Timber. Daarnaast werkt ze fulltime bij het ministerie van Defensie. Het gaat ook niet lang meer duren voordat Roxsanne haar eerste eigen winkel opent. Haar deelname aan Doe Het Lekker Zelf zal haar ongetwijfeld alvast wat naamsbekendheid meegeven.

Roxsanne is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle kandidaten Doe Het Lekker Zelf: Niek Lá Mon | Martijn Duijn | Bernadette Vliegendhart | Angelique Zuidwijk | Peter Heuvling | Annemieke Walda | Stijn Bakker