Sterren op TV
Rowena Saffignani Temptation Island verleidster

Rowena Saffignani doet mee aan Temptation Island

Rowena Saffignani is één van de verleidsters in Temptation Island 2017. De 21-jarige kapster uit Papendrecht heeft als missie om één van de mannen te verleiden die samen met zijn vriendin is afgereisd naar het RTL5-programma. Rowena pakt dat serieus aan, want ze laat al voor Temptation Island weten graag te stoken.

Rowena heeft duidelijk doel in Temptation Island

Op een eiland in Thailand zijn alle stellen verzameld en moeten ze maar zien de verleiders te kunnen weerstaan. Bij Rowena wordt dat een flinke klus, want de kapster bijt zit graag in mannen vast. Dat laat ze gelijk weten aan het begin van Temptation Island. “Ik ben gewoon een meisje dat altijd op jongens valt met een vriendin. En ik vind het leuk om te stoken. Mijn doel is gewoon dat hij in de fout gaat en dat z’n vriendin denkt: Shit. Ik wil gewoon stoken, ik wil gewoon relatie kapot maken.”

Het eerste slachtoffer lijkt Rowena al heel snel te maken, want Jefferson laat er geen twijfel over bestaan. “Ik zag Rowena vandaag lopen en dacht: Kontje is aanwezig.” Rowena is een kattige en ze is doortastend, zelfverzekerd en krijgt altijd wat haar hartje begeert. Daarnaast is ze ook brutaal, een beetje crazy, speels en weet precies wat elke man nodig heeft.

Rowena rekent al af met kritiek

De deelnemers en met name de verleiders van Temptation Island krijgen heel wat over zich heen. Zo ook Rowena, die via social media al duidelijk heeft laten weten wat ze daarvan vindt. “Van die mensen die gaan lopen oordelen over een foto waarop men antwoord die meisjes van Temptation Island zijn ordinair, stel hoeren en hebben geen opvoeding gehad! Ik lach me kapot, echt waar ik zal je vertellen mij en me meisjes heb je er niet mee. Dat is één ding dat zeker is!”

Boos is ze vooral op mensen die ze kende. “En nu zo schijnheilig doen omdat in me zogenaamd voor gek zet?! Bitch please grow up! Ik zeg dit om dat ik het grappig vind hoe een mens is. En ik weet honderd procent zeker dat alle mensen die zo achterlijk praten en oordelen elke week gewoon rustig naar het programma kijken! Waarom?! Omdat jullie zelf niets bereiken en gewoon jaloers zijn.”

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Bo, Saartje, Manouh, Danyla, Parastoo, Pommeline en Ashley.

Rowena Saffignani is te volgen via Instagram en Facebook.