Sterren op TV
Rowen Aida Ben Rabaa Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Rowen Aida Ben Rabaa blaast in Idols iedereen omver

Rowen Aida Ben Rabaa is één van de deelnemers aan Idols die keer op keer veel indruk weten te maken. Niet alleen op de jury, maar ook op haar ‘concurrenten’ en natuurlijk ook de kijker van het RTL 5-programma. Ervaring heeft Rowen Aida Ben Rabaa dan ook genoeg. Als musicalactrice weet ze al heel aardig de noten te raken.

Rowen in Idols

Omdat Rowen via Idols nu wekelijks op televisie te zien is schiet haar bekendheid omhoog. Maar wie graag musicals bezoekt heeft de brunette mogelijk al eerder aan het werk gezien. Zo moest ze in 2013 plotseling invallen in de musical Flashdance, omdat Anouk Maas ziek was. Rowen verving Maas met verve en kreeg ook lovende kritieken in de media.

Het was niet de enige musical waarin ze te zien was. Zo speelde de Amsterdamse ook in Saturday Night Fever en The Wild Party. Nu maakt ze in Idols dus ook indruk op het grote publiek, met haar stem én haar looks.

Rowen staat nu nog achter de bar

Hoewel Rowen al in een aantal musicals gespeeld heeft is het nog niet genoeg om in haar behoeften te voorzien en dus staat ze een paar dagen per week achter de bar. Op deze manier jaagt ze haar dromen na, bijvoorbeeld om haar zangcarrière naar een nog hoger plan te tillen. Maar ook houdt Rowen Aida Ben Rabaa er van om er op uit te trekken. Ze maakt tripjes naar het buitenland, of bezoekt feestjes en festivals. En als ze er dan op uit trekt, dan vindt Rowen het heerlijk om André Hazes op te zetten. Bij het horen van haar sound verwacht je niet direct dat zij hier van houdt, maar in haar bar zal Hazes ongetwijfeld ook regelmatig gedraaid worden.

Idols is voor Rowen dé kans om afscheid te nemen van haar leven als barvrouw. Op Bali wist zij de laatste tien te bereiken via de duetronde. Daarna moesten er nog twee deelnemers afvallen, maar ook deze schifting overleefde ze en dus mocht zij deelnemen aan de liveshows van Idols.

Volg Rowen van Idols ook op Facebook en Instagram