Sterren op TV
Rowan du Chatinier The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 december 2017

Laatst Geüpdatet: 3 december 2017

Rowan du Chatinier in The Voice of Holland

Rowan du Chatinier doet mee aan The Voice of Holland. De 21-jarige zanger uit Zeist is al even bezig met het maken van muziek, maar heel bekend is hij nog niet. Het is dan ook duidelijk waarom hij meedoet aan de talentenjacht. “Het is tijd dat mensen mij leren kennen”, zo gaf de zanger aan voorafgaand aan zijn Blind Audition. De countryzanger werd op social media veelbesproken na zijn auditie bij TVOH.

Rowan du Chatinier in The Voice of Holland

Rowan du Chatinier heeft Zeist even achter zich gelaten om in Hilversum te strijden bij The Voice of Holland. De countryzanger koos bij de talentenjacht voor het liedje Arms of a woman van Amos Lee. Gewapend met zijn gitaar slaagde de 21-jarige zanger erin om vele harten te veroveren. Bij de coaches ontstond echter wel wat onenigheid.

Sanne Hans en Waylon waren gelijk overtuigd van Rowan, maar dat gold niet voor Ali B en Anouk. Vooral Ali B was kritisch. “Ik vond het te veilig. Misschien omdat je niet beter kon, of omdat je geen lef hebt.” Sanne biechtte eerlijk op dat Rowan het best zou passen bij Waylon, al had ze hem toch liever zelf in haar team. “Je bent vast een betere match met Waylon, maar dat zegt niet dat ik je niet wil hebben.” Uiteindelijk koos Rowan voor Waylon.

Rowan du Chatinier is country

Rowan du Chatinier is een echte country man. Naar eigen zeggen leeft hij country, ademt hij country en is hij country opgevoed. “Dat is de beste muzieksoort voor mij.” Al op zeer jonge leeftijd begon Rowan met zingen. Zijn eerste optreden was toen Rowan zo’n zes jaar oud was.

“Ik houd het meest van country, omdat ik het idee heb dat daar het meeste gevoel in ligt. Ik heb het heel lang geprobeerd te ontkennen, omdat je als kind niet hetzelfde leuk vindt als je ouders, maar daarna kon ik er niet meer omheen.”

Rowan du Chatinier is te volgen via Facebook.