Sterren op TV
Rosie Williams Love Island

Rosie Williams van Love Island

Rosie Williams is bekend uit Love Island. Rosie is geboren op 23 september 1991 en in het dagelijks leven werkzaam als advocaat. Ze behaalde haar Master in de rechten bij de privé-universiteit van Law in Guildford. Een op het eerste oog verstandig type, maar hoe zal ze zich gedragen in Love Island?

Rosie Williams in Love Island

Rosie Williams doet mee aan Love Island. In de derde aflevering van de serie kwam ze de villa binnen. Een ingewijde vertelde al aan The Sun dat ze best wat heeft moeten laten om mee te doen aan het programma. “Rosie is de ideale Love Island deelnemer. Ze is jong, glamoureus en in voor wat lol. Ze heeft haar baan verlaten om mee te doen aan de show, maar ze zou niet gezegd hebben waarom, alleen dat ze een andere richting uit wilde gaan.”

Heel succesvol verliep haar avontuur in de villa overigens niet. Een paar weken later verliet ze de show namelijk alweer en dat terwijl ze juist precies wist waar ze naar op zoek was in de realityshow. “Een gentleman.”

Rosie Williams en Jordan Davies

Rosie Williams heeft naar eigen zeggen al eens iets met een bekendheid gedaan. Zo gaf ze aan dat ze in het verleden gedatet heeft met Jordan Davies. Vijf jaar geleden zou het zijn begonnen tussen de twee, toen hij net was begonnen in Ibiza Weekender. Het stopte tussen de twee toen Rosie had gezien dat hij was vreemdgegaan in de show.

“Mijn ex die vreemd is gegaan zat in Ibiza Weekender, Ex on the Beach en Celebrity Big Brother. Het was Jordan Davies. We waren samen toen hij begon met Ibiza Weekender en toen ging hij vreemd. Grappig genoeg was ik een geheim en nu weet ik waarom. Maar we zijn vrienden nu, ik ben niet meer verliefd op hem.”

Rosie Williams is te volgen via Instagram.