Realityshow

Rosanna Voorwald van Niels in Temptation Island

Rosanna Voorwald Niels Temptation Island

Rosanna Voorwald doet met Niels mee aan Temptation Island. De 24-jarige jongedame wil laten zien hoe belangrijk haar relatie met Niels is en dat kan ze mooi laten zien met haar deelname aan dit programma. Geheel goed verloopt dat echter niet, want Rosanna gaat aan de slag met verleider Alex en Niels heeft het gezellig met Parastoo. Na het programma komt het duo echter wel weer samen.

Wie is Rosanna Voorwald uit Temptation Island?

Rosanna Voorwald is 24 jaar oud en afkomstig uit Alkmaar. Tegenwoordig woont ze echter in Den Haag. In de afgelopen jaren heeft deze dame zich vooral bezig gehouden met studeren. Ze ging naar het HBO. Ook is ze al lange tijd samen met haar Niels.

Ze zijn al 2,5 jaar gelukkig in de liefde en nog nooit ging één van beide vreemd. Het is alleen de vraag of ze de verleiding ook kunnen weerstaan als ze plaatsnemen op een eiland in Thailand waar de nodige camera’s op ze gericht staat.

Rosanna Voorwald en Niels in Temptation Island

Acht maanden geleden maakten Rosanna en Niels de stap om samen te gaan wonen. In Den Haag heeft het duo een eigen plekje gevonden. In Temptation Island zijn ze echter heel ver weg van Nederland. In Thailand moeten ze het zonder elkaar zien te redden en het liefst ook nog zonder anderen aan te raken.

Rosanna heeft er vertrouwen in dat het goed af gaat lopen. “Ja, hij gedraagt zich wel. Gewoon zichzelf zijn en uitkijken met drank. Als hij vreemdgaat, dan is het voor mij wel echt klaar. Maar als je een beetje flirt en dingetjes doet, is het niet zo erg”, zo sprak ze zich uit.

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lisa & Merijn, Jolien & Herbert en Lize & Jefferson.

Rosanna Voorwald is te volgen via Instagram en Facebook.