Sterren op TV
Rosalie Ex on the Beach Double Dutch Jeffrey

Rosalie ex van Jeffrey in Ex on the Beach Double Dutch

Rosalie is de ex van Jeffrey in Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongedame lijkt voor veel drama te gaan zorgen op het onbewoonde eiland. Jeffrey vermaakt zich op het eiland tenslotte prima met Sharon. Of die relatie standhoudt nu Rosalie aangekomen is in Thailand, is zeer de vraag.

Rosalie de ex van Jeffrey

Rosalie is de ex van Jeffrey in Ex on the Beach Double Dutch en ze werd in de derde aflevering van het programma alvast kort aangekondigd. Na een feest doemde een silhouette van Rosalie op. Jeffrey ahad al gauw door wie het was. “Ik heb één ex, daar had ik wel echt een klik mee. Dus als zij komt, dan ga ik er denk ik wel echt voor. Ik denk wel dat Sharon dan verleden tijd is”, waarschuwde hij alvast.

“Ik zie aan het figuur, aan de tieten, hoe ze eruit ziet, lange benen. Ik zie al dat het foute boel is. Hele foute boel.” Jeffrey is blij dat zijn ex voor hém naar het eiland is gekomen.

Rosalie in Ex on the Beach Double Dutch

Rosalie zit in Ex on the Beach Double Dutch. “Ik ben Rosalie, ik kom hier voor Jeffrey. En ik weet zeker dat ik nog steeds zijn droomvrouw ben. Ik denk dat Jeffrey heel blij is om mij te zien, ik weet het wel zeker eigenlijk”, vervolgde de jongedame. Ze legde ook even uit op wat voor mannen ze valt.

“Ik val eigenlijk op grote mannen, gespierde mannen. Mannen met een goed hart, loyaal, lief. Daarom ben ik nog vrijgezel, ze zijn er gewoon niet.” In eotbdd zorgt de aanwezigheid van Rosalie, de ex van Jeffrey, direct voor veel drama. Sharon flipt totaal en deelt zelfs flinke klappen uit.