Sterren op TV
Rosa Vier Handen Op Een Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 april 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Rosa met Xandra Brood in Vier Handen Op Eén Buik

Rosa is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. De twintigjarige jongedame is plots zwanger geraakt. Ze dacht zelf dat het voor haar niet mogelijk was om in verwachting te raken, maar dat bleek toch anders te zijn. In deze aflevering, die voor het eerst werd uitgezonden in 2017, zien we hoe Rosa wordt geholpen door Xandra Brood in Vier Handen Op Eén Buik.

Rosa in Vier Handen Op Eén Buik

Rosa doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Ze is twintig jaar oud en plotseling zwanger geraakt. Iets waarvan Rosa niet had verwacht dat het kon gebeuren. Zij krijg namelijl te horen dat ze niet zwanger kon raken vanwege haar obesitas, maar niets bleek minder waar. Rosa heeft haar zaken voor de geboorte van haar kindje allesbehalve op orde en dus grijpt Xandra Brood in.

Rosa zit diep in de schulden. Ze heeft ook nog geen eigen huisje en woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils. Daar is echter geen plek voor een kindje. Het is dan ook duidelijk dat er heel veel moet gebeuren in het leven van Rosa voordat ze het kindje echt welkom kan heten. Xandra Brood helpt haar een handje.

Deze serie in Vier Handen Op Eén Buik:
Nicole en Walid
Tiffany
Ashley
Noëmie en Tamara
Daphne en Damian
Jaylin en Jelmer
Melissa
Chiara en Joey
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy