Sterren op TV
Roos van Vliet Queens of the Jungle

Roos van Vliet doet mee aan Queens of the Jungle

Roos van Vliet heeft zich in een avontuur gestort waar ze misschien nog wel eens spijt van gaat krijgen. Deze jongedame heeft tenslotte de stap gezet naar het programma Queens of the Jungle waarin ze samen met de andere deelnemers en deelneemsters er alles aan moet doen om te overleven in de jungle. Een heel ander leven dus dan wat deze jongedame gewend is in het altijd gezellige Amsterdam.

Roos van Vliet van Queens of the Jungle

Roos van Vliet is één van de dames die de uitdaging is aangedaan en er alles aan gaat doen om te overleven in het programma Queens of the Jungle. Waar ze in Nederland een leven vol luxe en blingbling is gewend, zal het er in de jungle heel anders aan toegaan. En mocht ze er nou samen met de andere deelnemers in slagen om tot het eind in de jungle te overleven, dan mag een prijzenpot van 100.000 euro verdeeld worden.

Makkelijk wordt het echter niet voor Roos van Vliet en de andere kandidaten. Kay Nambiar, die zich in het verleden kroonde tot winnaar van Expeditie Robinson, is onder de indruk. “Dit programma is mij op het lijf geschreven. Want wat krijg je als je alle uiterlijke vertoon van mensen weghaalt en hen laat zien dat er nog meer is in het leven dan de luxe problemen waar zij zich dagelijks in Nederland druk om spatie maken? Ik zie het als mijn missie om deze mensen kennis te laten maken met de natuur in haar puurste vorm”, valt te lezen op de officiële website van SBS6.

Wie is Roos van Vliet?

In tegenstelling tot een aantal andere deelnemers en deelneemsters, lijkt Roos van Vliet in het verleden nog niet meegedaan te hebben aan andere programma’s op televisie. Deze jongedame, die zichzelf ook wel ‘klein mensje’ noemt, woont in Amsterdam en werd geboren in Leiden.

In het verleden ging ze naar het Visser ‘t Hooft Lyceum in Rijnsburg, vlak naast Katwijk. Liefhebbers die zich afvragen wat Roos zoal uitspookt op een dag, kunnen ook terecht op haar Snapchat-account. Daar houdt Roos van Vliet iedereen op de hoogte. Ook buiten Queen of the Jungle om. Roos is overigens ook goed bevriend met Gaby Blaaser.

Roos van Vliet is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.