Sterren op TV
Roos Netjes Fleur Nieuwe Tijden

Roos Netjes is Fleur in Nieuwe Tijden

Roos Netjes is Fleur in Nieuwe Tijden. De actrice timmert al jarenlang hard aan de weg als het gaat om een carrière als actrice. Nog voordat ze in 2013 afstudeerde aan de ArtEZ Toneelschool in Arnhem had ze al aardig wat klusjes op haar naam staan. Nadat ze eenmaal was afgestudeerd werden dat er alleen maar meer en in de komende jaren gaat haar CV ongetwijfeld nog verder uitgebreid worden.

Roos wisselt tv en toneel af

Roos Netjes is actrice. Ze is in 1989 geboren en wist eigenlijk al op jonge leeftijd dat acteren echt iets voor haar was. Toen ze een opleiding mocht keizen, koos ze dan ook voor eentje aan de ArtEZ Toneelschool in Arnhem waar ze in 2013 afstudeerde. Nog voordat ze bij die opleiding terecht kwam, had ze al een aantal rollen te pakken.

Zo had ze gastrollen in series als Gooische Vrouwen, Grijpstra & De Gier, Baantjer en Flikken Maastricht. En pakte ze een hoofdrol als Marcella Finkelstein in Volgens Robert en in Volgens Jacqueline. Ook het theater begon Roos steeds meer te trekken, waardoor ze ook daar steeds vaker te zien was.

Roos Netjes is Fleur in Nieuwe Tijden

Roos Netjes is Fleur in Nieuwe Tijden. Fleur is één van de nieuwe gezichten in het derde seizoen van de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden. Aan het eind van seizoen 2 kwamen we er al achter dat er een aantal kamers vrij komen in het studentenhuis in Utrecht.

Fleur probeert samen met haar goede vriendin Kubus (Nienke Eijkens) een plek in het studentenhuis voor zich te winnen. Ze krijgen echter wel concurrentie van Fabian (Tom van Kessel), een aantrekkelijke jongeman.

Roos Netjes is te volgen via Instagram en Facebook.