Sterren op TV
Rony Correa The Next Boy/Girl Band TNBGB

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 september 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Rony Correa doet mee aan The Next Boy/Girl Band

Rony Correa is tot op heden de oudste deelneemster die plaats heeft mogen nemen op een hotseat in The Next Boy/Girl Band. Met haar 25 jaar wist ze echter toch de jury te overtuigen. Nu is het de vraag of deze vrijgezelle dame de ervaring die ze heeft ook goed kan gebruiken om op een hotseat te blijven en om vervolgens de liveshows door te komen. In het dagelijks leven is Rony in ieder geval danseres.

Rony Correa van The Next Boy/Girl Band

Rony Correa heeft ervoor gekozen om de stap te zetten naar The Next Boy/Girl Band. Alhoewel ze als danseres al een aardige naam heeft opgebouwd, hoopt ze toch terecht te komen in de girlband, want daar kan ze naar eigen zeggen wel iets aan toevoegen. “Omdat ze nog geen enkele sexy, krullenbol, light skin, curvy girl hebben hier toch”, vertelde Rony op het moment dat ze zich moest voorstellen aan de jongens bij TNBGB. “Die middelste wil op die hotseat, hè”, viel de jury al gauw op.

In de zangronde koos Rony voor het nummer One Dance van Drake. Ook daarmee wist ze de jury binnen no-time voor zich te winnen. John Ewbank wilde echter wel een extra noot horen van Rony om er zeker van te zijn dat ze ook hoog kan zingen. Alleen Pip Pellens moest nog even overgehaald worden en ook dat lukte. Rony Correa slaagde erin om Serena van haar hotseat te zingen.

Rony Correa als danseres

Rony Coreaa blijkt in het dagelijks leven haar geld al te verdienen met dansen. Uit een interview met FunX blijkt dat ze onder andere als gogo danseres actief is. In het verleden was ze ook al als achtergronddanseres actief bij onder andere Jeroen van der Boom en René Froger.

Ook zou je Rony tegen kunnen komen bij de KLM waar ze parttime werk als grondstewardess. Rony is ook te zien in onderstaande videoclip van Ir-sais. Zij is één van de danseressen in de videoclip Pas Op. In het verleden studeerde ze aan Dansacademie Lucia Marthas. Daar rondde ze haar MBO af en volgde ze één jaar lang het HBO.

Rony Correa is te volgen via Instagram en Facebook.