Sterren op TV
Ronny Oosterling Handdoekenhunk Etos

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 oktober 2016

Laatst Ge├╝pdatet: 18 augustus 2023

Ronny Oosterling is Handdoekenhunk van Etos

Ronny Oosterling is de Handdoekenhunk van Etos geworden. Tijdenlang konden liefhebbers hun stem uitbrengen op de modellen die meededen aan de uitverkiezing en uiteindelijk heeft men massaal gekozen voor de uit Gorinchem afkomstige Ronny. Naast deze jongeman kon men ook kiezen uit Bas, Bret, Chuy, Hizkia, Joep, Kevin, Levi, Pascal, Peter, Remco en Tim.

Ronny Oosterling Handdoekenhunk Etos 2016

Ronny Oosterling heeft zich tot winnaar gekroond in de verkiezing Handdoekenhunk Etos 2016. In navolging van Manuel Broekman en Kay Nambiar is nu een onbekende Nederlander de gelukkige geworden. Ongetwijfeld zal de bekendheid van deze vrijgezelle jongeman rap gaan groeien zodra hij vanaf eind november op een levensgrote poster van Etos prijkt. Ook staat hij voorop de handdoekenhunk-kalender.

Het poseren voor de camera was voor de 21-jarige winnaar overigens zeker niet nieuw, dat doet hij al twee jaar. “Ik ben er vrij nonchalant aan begonnen. Ik heb zelf een shoot geregeld en kreeg daar veel positieve reacties op. Zo ben ik in het wereldje gerold en dat bevalt goed”, vertelde hij eerder al aan het Algemeen Dagblad.

Ronny Oosterling sport graag

Mocht je Ronny Oosterling in het dagelijks leven tegenkomen, dan is de kans groot dat hij aan zijn lichaam werkt. Het model heeft van fitnessen zijn hobby gemaakt en deelt ook graag de nodige fitness tips. Gelukkig is dat overigens niet het enige wat Ronny graag deelt via zijn social media-kanalen. Zeker zijn Instagram-account staat vol met foto’s van zijn sixpack. Daarnaast beschikt Ronny ook over de nodige brains.

Hij studeert facility management aan Hogeschool Rotterdam. In de toekomst hoopt hij zijn modellenwerk en zijn hobby fitness te kunnen combineren. “Als ik die twee kan combineren als model met een eigen fitnessclub, dan is mijn droom compleet”, aldus de 21-jarige Ronny tegenover het AD.

Ronny Oosterling is te volgen via Instagram en Facebook.