Sterren op TV
Ronald Monique Married at First Sight

Ronald en Monique trouwen in Married at First Sight

Ronald en Monique trouwen in Married at First Sight. De twee hebben beide niet veel geluk gehad in de liefde, maar gaan nu voor een nieuwe kans. Toen de twee hoorden van het experiment van Married at First Sight besloten ze zich in te schrijven. De wetenschap heeft een match tussen de twee gevonden met een score van liefst 81 procent.

Ronald in Married at First Sight

Ronald trouwt met Monique in Married at First Sight. Hij is zestig jaar oud, woonachtig in Ermelo en werkzaam als financieel adviseur. Ronald was in het verleden getrouwd, maar bleef na dat mislukte huwelijk achter met zijn dochter. Nu zij oud genoeg is, vindt Ronald het tijd om voor zichzelf te kiezen en weer tijd voor de liefde te nemen.

“Ik ben elf jaar getrouwd geweest en na twaalf jaar gescheiden. Ik heb zeker pech gehad in de liefde, daarom vind ik dit ook heel spannend wat er nou gaat gebeuren”, zo gaf Ronald al aan. Naast zijn werk als financieel adviseur is Ronald ook bezig met vrijwilligerswerk, net als zijn toekomstige vrouw Monique.

Monique trouwt met Ronald

Uit de wetenschap is gebleken dat Monique en Ronald een uitstekend match vormen. Met een score van liefst 81 procent hebben de twee de hoogste score van dit jaar. Monique is 59 jaar en omschrijft zichzelf als druk en chaotisch. Ze is moeder van een volwassen dochter en heeft gemerkt dat ze zichzelf heeft teruggevonden na haar scheiding.

“Sinds mijn scheiding ben ik ontzettend opgebloeid. Ik ben me veel meer sexyer gaan kleden en niet om op te vallen of zo, maar gewoon, Monique was er weer”, legde ze al uit. Haar dochter stond niet meteen achter het experiment, maar hoopt nu toch het beste voor haar moeder. “Het is toch vreemd als je moeder met iemand gaat trouwen die ze helemaal niet kent, nog nooit heeft gezien. Maar ik gun het haar wel heel erg en vind het wel heel leuk dat ze uit al die andere vrouwen toch is gekozen en ik hoop wel dat het een leuk iemand voor haar is.”

De andere koppels in Married at First Sight zijn Joost en Milly | Pascal en Mirjam | Peter en Paul | Nick en Maxime