Sterren op TV
Ronald Klungel The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 december 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Ronald Klungel zingt in The Voice of Holland

Ronald Klungel doet mee aan The Voice of Holland. Al van jongs af aan is dit talent met zingen bezig en nu hoopt hij een volgende stap in zijn carrière te zetten. Een deelname aan TVOH kan daar zeker bij helpen. De uit Groningen afkomstige zanger heeft tenslotte al wat provincie-genoten voor zien gaan. Zo zag Thijs Pot vorig jaar na zijn deelname aan The Voice zijn populariteit flink stijgen.

Ronald Klungel in The Voice of Holland

Ronald Klungel is te zien in The Voice of Holland. De talentvolle zanger schopte het al tot de Blind Auditions van The Voice of Holland. Op vrijdagavond 1 december kwamen we erachter hoe Ronald het gedaan heeft bij de Blind Auditions van het programma. Met zijn uitvoering van Scars To Your Beautiful van Alessia Cara won hij Ali B, Waylon en Anouk voor zich. Hij koos voor Ali B. Spannend was het voor hem in ieder geval wel. “Ik zing al een aantal jaren, maar als je het podium beklimt en voor vier bekende coaches uit de muziekwereld mag optreden, is dat toch wel even zenuwslopend. Maar de tijd vloog voorbij, het was een kick om te doen!”, vertelde hij al aan RTV Noord.

De Blind Auditions gaat hij samen met vrienden en familie bekijken. “Samen met veertig vrienden en familieleden die een rol hebben gespeeld rondom mijn auditie, gaan we mijn optreden met z’n allen terugkijken. Ja, ook dat is weer spannend.”

Ronald Klungel is zanger

Ronald Klungel is een talentvolle zanger. Het 26-jarige talent is al van jongs af aan bezig met muziek. Dat begon al toen Ronald nog jong was en dolgraag meezong als de radio aan stond. Vandaag de dag heeft Ronald al best wat optredens gehad.

Toch wil hij nu graag een volgende stap zetten in zijn carrière. De zanger wil tenslotte dolgraag mensen raken met zijn stem. The Voice of Holland kan voor Ronald een mooie springplank zijn naar nog meer optredens en nog meer bekendheid. Of dat ook echt gaat lukken, merken we op vrijdagavond 1 december.

Ronald Klungel is te volgen via Instagram en Facebook.