Sterren op TV
Tamara Ron Married at First Sight

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Ron en Tamara in Married at First Sight

Ron en Tamara uit Married at First Sight. Het stel vormt een koppel in Married at First Sight waarbij ze direct trouwen op het eerste moment dat ze elkaar zien. Het is echter wel nog even de vraag of Ron en Tamara wel echt zo’n goed koppel vormen als de deskundigen denken.

Ron en Tamara in Married at First Sight

Ron en Tamara doen mee aan Married at First Sight. Tamara is 26 jaar oud en heeft een druk bestaan. Ze is student Business and Languages en ook nog eens vier dagen in de week werkzaam als communicatiemedewerker. Tamara is nu echter alweer twee jaar vrijgezel en maakt voor de liefde dan ook graag wat tijd vrij.

Ron is op zijn beurt 31 jaar oud en heeft nog niet heel veel gezien van het leven. Hij is een echte laatbloeier en erg beschermd opgegroeid. Door zijn vrienden kwam hij in aanraking met het echte leven en nu is hij dan ook graag avondjes uit en geniet hij als geen anders van spontane uitjes. Ron is werkzaam als docent ICT en heeft nog geen vaste relatie gehad. Bovenaan z’n verlanglijstje staat dan ook een lieve vriendin waarop hij trots kan zijn.

Twijfels voor Ron en Tamara

Ron en Tamara zijn door de deskundigen aan elkaar gekoppeld aan Married at First Sight. Toch blijken er nog wat twijfels te zijn. “Als je kijkt naar uiterlijke kenmerken, fysieke kenmerken, dan zitten ze bij elkaar. Twee hele tengere persoonlijkheden, dezelfde lengtecategorie. Allebei iets van een Indische achtergrond, dus wat dat betreft fysiek genomen een hele goede match.”

“Psychologisch gezien kon ik er niet gelijk achterstaan en dat heeft te maken met dat Ron nog niet seksuele ervaringen heeft in een lange relatie. Dat maakt dat hij ook nog niet echt zijn seksuele smaak duidelijk kan maken. Ik zou me kunnen voorstellen dat hij zich in een relatie nog kan ontwikkelen. Nou is Tamara nog vrij jong, dan is het voor hen ook een goede kans om zich samen te ontwikkelen. Dus als ze elkaar aantrekkelijk vinden, dan is het nog de vraag of dat seksueel gezien ook goed gaat matchen.” Het zal dan ook afwachten worden of de relatie van Tamara en Ron goed zal uitpakken. Uiteindelijk bleken de twee elkaar nog steeds leuk te vinden. Ze hebben dan ook besloten om getrouwd te blijven. Bij het eindgesprek bleek de relatie echter toch niet in stand te blijven. Ze zijn nu dan ook uit elkaar.