Sterren op TV
Romy de la Chambre en Yasmin Lekker Slim

Romy en Yasmin doen mee aan Lekker Slim

Romy de la Chambre en Yasmin Hoogeveen doen mee aan Lekker Slim. De blondines gingen al viral toen de eerste uitzending nog niet eens op televisie was verschenen. Via de Facebook-pagina werd alvast een video online gezet en dat hebben de dames geweten. Het duo moest flink opboksen tegen de kritiek die ze al kregen voordat de eerste aflevering op RTL5 was uitgezonden.

Romy en Yasmin in Lekker Slim

Romy de la Chambre en Yasmin Hoogeveen hebben als duo meegedaan aan Lekker Slim. Het betekende voor het tweetal dat zij een aantal vragen voorgelegd kregen en die vragen moesten beantwoorden. Niet alleen wilden de makers antwoord A, B of C horen, maar ook de weg naar dat antwoord toe.

Daarna is het de bedoeling dat kandidaten gokken of de dames achter de schermen er al dan niet in geslaagd zijn om het juiste antwoord te geven. De kandidaten die dat het best kunnen, gaan er uiteindelijk met een geldprijs vandoor. Voor de 25-jarige Romy en de 21-jarige Yasmin uit Utrecht verliep het avontuur bij Lekker Slim echter allesbehalve vlekkeloos.

Romy en Yasmin over Pearl Harbor

Ruim voordat de eerste aflevering was uitgezonden, verscheen op Facebook al bovenstaande video waarin Romy en Yasmin de vraag kregen voorgelegd of Pearl Harbor de naam van het beroemd koraalrif bij Australië is. Een vraag waar het duo niet zoveel mee kon. “Dat is mijn lievelingsfilm, of is dat niet van die film?”, vroeg Romy zich af. Het duo wist vervolgens niet of het koraalrif (rots in de bewoording van de dames) naar Pearl Harbor was vernoemd.

Sindsdien kon het duo ook direct rekenen op kwetsende reacties, waarop ze graag reageerden. Inmiddels heeft Yasmin echter wel haar Facebook-profiel offline gehaald. Romy is nog wel op Facebook te bewonderen. Ze is afkomstig uit Zuilen en vult haar dagelijks leven vooral met winkelen. Yasmin houdt zich bezig met het opvoeden van haar zoontje Dani.

Romy de la Chambre is te volgen via Facebook, Yasmin Hoogeveen is te volgen via Instagram.