Sterren op TV

Roem (Willem Pasterkamp) in Drag Race Holland

Roem is één van de dragqueens die meedoen aan Drag Race Holland. Zijn echte naam is Willem Pasterkamp, maar de Brabander gaat al jaren door het leven als Roem.

Roem in Drag Race Holland

De 21-jarige Roem is geboren op Urk. Zijn echte naam is Willem Pasterkamp. Hij woont al jarenlang in Tilburg en dat is niet heel gek, want die stad staat bekend om een grote dragscene. ‘Op Roze Maandag is Tillytown dé hotspot voor de mooiste queens. Maar ook op andere dagen paraderen er drag queens door de stad’, schrijft de website In De Buurt daar bijvoorbeeld over.

Echte naam dragqueen Roem is Willem Pasterkamp

Roem heeft nog geen ervaring met optreden als dragqueen in discotheken, maar is wel helemaal klaar voor Drag Race Holland. “Ongeveer een halfjaar geleden begon de meest gekke, maar mooiste periode van mijn leven toen ik gebeld werd dat ik te zien zou zijn in Drag Race Holland”, schreef Roem er over op Instagram.

“Ik kan het nog steeds niet geloven. Maar ik hoop met jullie alle liefde, drama en prachtige looks te delen. Bedankt aan iedereen die mij al steunt toen het begon met een bouwlamp, vuilniszak om mijn nek en een telefooncamera. We did it girls! En dit is nog maar het begin.”

Ophef rondom duivelse foto

In november zorgde Roem nog voor wat ophef in de stad door tijdens Halloween een foto op Instagram te plaatsen, opgemaakt als duivel. Gevolg: de pastoor stond plots bij hem aan de deur! “Ik dacht: ‘Wie ben jij om naar mijn huis te komen en mij om een verklaring te vragen?’ Ik hoef hem helemaal niet uit te leggen wie ik ben en wat ik doe.”

“Ik vind de kerk ook niets, maar ik vraag hem toch ook niet waarom hij zich daarmee bezighoudt”, reageerde Willem Pasterkamp op het bezoekje van de boze pastoor, in gesprek met The Best Social Media. Gelukkig kan Willem Pasterkamp alias Roem straks in Drag Race Holland wél ongeremd zichzelf zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ROEM (@roemservice) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Reflection ????️

Een bericht gedeeld door ROEM (@roemservice) op