Sterren op TV
Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Roelinka tegen garage in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Roelinka staat lijnrecht tegenover een garage in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Toen ze een auto tegenkwam die aan al haar eisen voldeed, besloot ze de auto te kopen. Het duurde echter niet lang voordat ze erachter kwam dat er het één en ander mis was met de auto. In Mr. Frank Visser doet uitspraak staat ze nu lijnrecht tegenover de garage waar ze haar auto kocht.

Roelinka en garage in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Roelinka en haar garage staan tegenover elkaar in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Als de twintigjarige Roelinka een leuke mintgroene wagen tegenkomt, weet ze gelijk dat dat haar nieuwe auto moet worden. Ze is erg onder de indruk van het autootje en besluit dan ook over te gaan tot koop. Samen met haar vader haalt ze de auto op bij de garage in Putten. Wat ze dan echter nog niet weet, is dat er toch wel het één en ander aan mankeert.

Als Roelinka de auto nog niet zolang heeft, komt ze al gauw achter dat er het één en ander mis is. Ze besluit dan ook samen met haar vader terug te keren naar de garage waar ze de auto gekocht heeft. De eigenaar van de garage voelt zichzelf echter niet verantwoordelijk, waardoor Roelinka achterblijf met een kapotte auto. Mr. Frank Visser zal de zaak nu bekijken.

De afgelopen weken in Mr. Frank Visser doet uitspraak
Barbara en Mariëlle
Corrie en buurman Cas