Sterren op TV

Roeland Beelen vriend van Jada Borsato

Roeland Beelen is de vriend van Jada Borsato, een Nederlandse zangeres, actrice en dochter van zanger Marco Borsato. Vermoedelijk leerden ze elkaar kennen toen Roeland in het team van Marco zat bij The Voice Kids.

Roeland Beelen vriend Jada Borsato

Roeland Beelen is zelf ook een zanger. Hij deed in 2012 mee aan The Voice Kids, en zat in het team van.. Marco Borsato. Het Algemeen Dagblad schreef destijds dan ook: ‘De twee hebben elkaar waarschijnlijk in de RTL4-studio of bij de zanger thuis ontmoet. Borsato neemt regelmatig kandidaten mee naar huis voor feestjes zoals barbecues.’

Roeland Beelen in The Voice Kids

Jada Borsato was 12 jaar jong toen ze iets kreeg met Roeland Beelen. Ze zijn nu dan ook al meer dan vijf jaar een setje. Nog steeds zingt Roeland vol overgave; zo bracht hij al een kerstnummer genaamd ‘Christmas Time’ uit.

In hun vrije tijd gaan Jada Borsato en Roeland Beelen graag samen op vakantie. Een deel van de zomer van 2019 brachten ze bijvoorbeeld door in Perugia, Italië.

Jada Borsato zangeres en dochter Marco Borsato

Jada Borsato heeft twee oudere broers: Luca en Senna. Haar eerste job in de acteerwereld was als stemactrice in de film Happy Feet 2, later was ze te zien in de Sinterklaas-film Sint & Diego: De Magische Bron van Myra.

Ook als zangeres is ze haar strepen aan het verdienen. Jada’s eerste nummer, ‘Als jij maar van me houdt’, behaalde de tipparade in zowel Nederland als Vlaanderen. Misschien kan ze eens een duet opnemen met vriend Roeland Beelen? Hoe dan ook, wat een leuk stel!

Dit bericht bekijken op Instagram

Blessed!!????????❤️❤️ @jadaborsato ????: @borsato ????????❤️

Een bericht gedeeld door Roeland Beelen (@roelandbeelen) op