Sterren op TV
Roeland Beelen is de vriend van Jada Borsato

Roeland Beelen is de vriend van Jada Borsato

Roeland Beelen is de vriend van Jada Borsato. Jada Borsato, is de dochter van Marco Borsato, waarvan we sinds het The Voice Of Holland-incident niks meer van horen. Roeland, is net zoals Jada, zanger en producer. Het stel heeft verschillende keren samen opgetreden, zo kennen ze elkaar ook. Roeland en Jade kregen een relatie in 2013. Ze zijn dus sinds hun tienerjaren al samen.

Lees ook: Floris is de man van influencer Claire Rose Cliteur (Claartje Rose)

Alles over Jada Borsato

Jada Borsato is geboren op 3 december 2002 in Blaricum. Zij is de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Luca Borsato en Senna Borsato zijn de broers van Jada. Leontine was méér dan trots toen ze haar dochter haar VWO-diploma behaalde. Verschillende bronnen melden dat Jada samen met haar vriend in Amsterdam woont. Haar vader – Marco Borsato – heeft nog geholpen met verhuizen.

Lees ook: Alles over Richard van B&B Vol Liefde

Alles over Roeland Beelen

Roeland Beelen is bekend doordat hij de vriendin van Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato. Hij kent Jade al jaren. Op zijn Instagram-account heeft hij een foto staan van hun samen die gemaakt is op 23 augustus 2014, dat is al een hele tijd geleden. In het dagelijks leven werkt hij als acteur en producer. Daarnaast gaat hij graag op vakantie. Samen met zijn vriendin – Jade Borsato – geniet hij van het leven.

Foto: © Instagram