Sterren op TV
Roel Boer Zoekt Vrouw BZV Steffi

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 september 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Roel voor Steffi in Boer Zoekt Vrouw

Roel doet voor Steffi mee aan Boer Zoekt Vrouw. Toen de boer de oproep van Steffi zag, kon hij niets anders dan een brief sturen. Met succes, want Roel slaagde erin om tot de tien brievenschrijvers te horen die op speeddate mocht komen. Ook daar wist deze boomlange man wederom indruk te maken. Roel is dan ook alvast verzekerd van de dagdate met Steffi.

Roel voor Steffi in Boer Zoekt Vrouw

Roel doet voor Steffi mee aan Boer Zoekt Vrouw. Toen deze boomlange jongeman zag dat Steffi nog op zoek was naar een leuke vriend, kon hij niets anders dan een brief schrijven. “Ik dacht: Hee, die is leuk. Dat zou wel eens wat voor mij kunnen zijn. Vervolgens ben ik verder gaan lezen op de site”, vertelde Roel.

Het lukte hem niet om direct een brief te sturen. “Het was nogal druk, dus had ik het schrijven even uitgesteld. Uiteindelijk vond ik na twee weken dat ik het op dat moment maar moest doen, voor ik het zou vergeten”, gaf hij aan. Maar goed ook, want met zijn brief wist hij indruk te maken op Steffi. Zij vond dat zijn brief een bepaalde inhoud had en nodige hem uit voor de speeddate en nu zelfs de dagdate.

Roel op zoek naar liefde

Roel is in Boer Zoekt Vrouw op zoek naar de ware liefde. Toen hij hengstenhouder Steffi voorbij zag komen, grijp hij dan ook zijn kans. Misschien kan hij met haar zijn toekomstdroom wel in vervulling zien gaan: “Een mooi huis hebben, een leuke baan, een leuke vrouw, een leuke vriendenclub en misschien kinderen. Het totaalplaatje dus eigenlijk.”

Met Roel lijkt Steffi echt een maatje in huis te halen, één die ook nog best een beetje romantisch is. “Lekker bij elkaar op de bank zitten met een drankje, met wat kaarsen of de open haard aan. Of met z’n tweeën onder het genot van een drankje op een zwoele zomeravond naar de sterren kijken”, aldus Roel over hetgeen hij romantisch vindt.