Sterren op TV
Roel Dirven Flo Wagenaar GTST

Roel Dirven is Flo Wagenaar in GTST

Roel Dirven is Flo Wagenaar in GTST. Roel is dertig jaar oud en de afgelopen jaren al te zien geweest in verschillende films en series. Opmerkelijk genoeg had Roel zelfs eerder al eens een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Nu mag hij zich opmaken voor een serieuze rol in de soapserie.

Roel Dirven is Flo Wagenaar in GTST

Roel Dirven is Flo Wagenaar in GTST. Als Flo Wagenaar gaat hij zich vooral richten op Lucas Sanders. Lucas kan tenslotte wel wat afleiding gebruiken en uitgerekend Flo gaat daar voor zorgen. Het is dan ook al duidelijk dat Flo Wagenaar de nieuwe vriend wordt van Lucas Sanders.

Het is voor Roel overigens niet de eerste keer dat hij te zien is in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2012 en in 2016 had hij al eens een gastrol te pakken. In 2012 speelde hij Bas van Dam en in 2016 ging het om Henk Hooijmans. Nu met zijn vaste rol gaat hij echter ongetwijfeld meer indruk maken.

Roel Dirven als acteur

Roel Dirven heeft al een aardige CV opgebouwd. Hij begon al op jonge leeftijd bij een toneelvereniging en volgde later een opleiding Musicaltheater. Sindsdien is zijn carrière eigenlijk hard gegaan. Zo was hij als Raphael Salomons te zien in Het Huis Anubis en had hij hier en daar wat gastrolletjes te pakken.

Ook mocht hij stemmen van meerdere personages inspreken en zagen we Roel meerdere keren voorbij komen in verschillende musicals. Zo vertolkte hij ook op het toneel Raphael Salamons in Het Huis Anubis en speelde hij zowel Bram Goudsmid als Anton Roover in Soldaat van Oranje.

Roel Dirven is te volgen via Instagram en Facebook.