Sterren op TV
Rodanya Kelsey Morgan Cyriel Temptation Island 2019

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 februari 2019

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Rodanya Kelsey en Morgan Cyriel koppel Temptation Island 2019

Rodanya Kelsey en Morgan Cyriel doen mee aan Temptation Island 2019. Morgan is zijn vriendin in het verleden niet altijd trouw geweest en heeft zichzelf dan ook te bewijzen in de ultieme relatietest. Mocht hij toch een misstap begaan, dan kan hij zijn relatie met Rodanya definitief vergeten.

Rodanya Kelsey en Morgan Cyriel in Temptation Island

Rodanya Kelsey en Morgan Cyriel vormen één van de koppels in Temptation Island. Rodanya en Morgan zijn allebei twintig jaar oud en dolgelukkig met elkaar. De twee leren elkaar kennen in Arnhem, waar ze allebei vandaan komen. Na een aantal dates sloeg de vonk over en sindsdien zijn de twee een stelletje. Nu, drie jaar later, is Morgan zijn vriendin niet altijd trouw geweest.

Al na zes maanden ging Morgan vreemd. Daar kwam Rodanya achter op het moment dat ze in zijn telefoon keek en een foto van hem tegen kwam met een ander meisje in een hotel. Met dat meisje ging Morgan verder dan alleen zoenen. Maar Rodanya besloot haar vriend nog een kans te geven. Afgelopen zomer ging Morgan opnieuw in de fout. De twee hadden echter al een vakantie samen geboekt staan en daarin groeiden ze weer naar elkaar toe. Morgan kreeg dan ook een nieuwe kans, maar moet zich nu in Temptation Island bewijzen. Als het ook in Thailand fout gaat, dan is het klaar met hun relatie.

Zijn Rodanya en Morgan nog samen?

Zijn Rodanya en Morgan nog samen? Vol goede moed gingen de twee de ultieme relatietest aan. “Wij doen mee aan Temptation Island, omdat het ons ten eerste een mooi avontuur lijkt. Daarnaast willen we aan elkaar laten zien dat we elkaar kunnen vertrouwen voor de honderd procent”, vertelde Morgan. “In het verleden is er wel iets gebeurd vanuit mijn kant dat niet door de beugel kan. Maar we willen nu graag vooruit kijken en werken aan de toekomst.”

Of dat is gelukt, is nog niet helemaal duidelijk. In de eerste beelden die tot op heden naar buiten zijn gebracht, is al te zien dat Morgan zich bij de hereniging richt tot Rodanya. “Zou jij het leuk vinden als iemand dat bij mij zou doen?” Het zou dus ook maar zo kunnen dat Rodanya een misstap is begaan.

Rodanya Kelsey is te volgen via Instagram en Facebook. Ook Morgan Cyriel is te volgen via Instagram en Facebook.