Sterren op TV
Robin Smit The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 21 oktober 2017

Robin Smit rockt in The Voice of Holland

Robin Smit rockt in The Voice of Holland. De 23-jarige jongeman uit Groningen heeft als droom om de Blind Auditions keihard te rocken. Met het nummer Twilight Zone van Golden Earring is hij daar aardig in geslaagd. Robin kreeg de stoelen van Sanne Hans en Ali B omgedraaid. De keuze van Robin ging uiteindelijk naar Sanne.

Robin Smit uit Groningen

Robin Smit uit Groningen wil het dolgraag maken als zanger. Robin is net klaar me zijn studie Media en Entertainment Management en is nu eigenlijk op zoek naar een baan. Alhoewel hij op veel plekken terecht zou kunnen, wil hij het liefst aan de slag met zingen.

“Ik heb al heel vaak in verschillende bandjes gezeten als drummer, als gitarist, als zanger. Lekker met muziek bezig”, vertelde Robin. Tijdens zijn studie is Robin ook naar Zuid-Afrika geweest. Daar werd hij op een dag bedreigd met een shotgun toen een man plots zijn huis binnenkwam.

Robin Smit in The Voice of Holland

Robin Smit doet mee aan The Voice of Holland. De jongeman hoopt van muziek maken zijn beroep te kunnen maken en daar kan zijn deelname aan TVOH best een handje bij helpen. Bij de Blind Auditions kiest de zanger voor het nummer Twilight Zone van Golden Earring, waarmee hij geen moeite heeft om Sanne Hans te overtuigen.

Op het allerlaatste moment besluit ook Ali B zijn stoel nog te draaien. Robin kiest echter voor Team Sanne Hans. Sanne wil dolgraag met Robin aan de slag om te kijken hoe rock & roll hij nou eigenlijk is.