Sterren op TV
Robin de Rouw ex Geneviève Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 juni 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Robin de ex van Geneviève in Ex on the Beach Double Dutch

Robin de Rouw is de ex van Geneviève in Ex on the Beach Double Dutch. Robin is populair in de villa. De dames vinden hem erg aantrekkelijk en hopen zijn hart voor zich te winnen.

Robin de Rouw ex Geneviève in Ex on the Beach Double Dutch

Robin de Rouw is de ex van Geneviève in Ex on the Beach Double Dutch. Zij is dolgelukkig met het feit dat hij is aangekomen in de villa. “Ik ben echt zo blij, niet normaal.” Hij zag dat ook. “We hebben niks met elkaar gehad, geen problemen, dus ik zag dat ze wel blij was om me te zien.”

En blij was ze zeker. “Deze ex zie ik mezelf wel oud mee worden”, vervolgde ze. Robin weet wel nog goed hoe het fout liep met Geneviève. “We hebben gedate en Geneviève stuurde me een berichtje dat ze het beter vond dat we geen contact meer hadden en toen ging ze met Alex. Ik ben hier gewoon om een leuke tijd te gaan hebben en ik zie wel hoe het met Geneviève loopt. Ik houd alle opties open.” Heel goed verloopt het niet tussen Robin en Geneviève nadat Alex heeft verteld dat ze in de villa het bed met elkaar hebben gedeeld.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas

Robin de Rouw is te volgen via Instagram.