Sterren op TV
Robin Ex on the Beach Double Dutch

Robin Carrasco in Ex on the Beach Double Dutch

Robin Carrasco is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. Robin is twintig jaar oud en verdient zijn geld als militair en als model. Over zijn uiterlijk heeft hij dan ook helemaal niets te klagen. Ook in de villa zal zijn uiterlijk ongetwijfeld niet onopgemerkt voorbij gaan aan de dames. Een minpuntje is alleen wel dat Robin zo nu en dan jaloers is.

Robin Carrasco in Ex on the Beach Double Dutch

Robin Carrasco is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Robin is 24 jaar oud en afkomstig uit Oss. In het dagelijks leven verdient hij zijn geld als model en het is dan ook duidelijk dat Robin er goed verzorgd uitziet. Met zijn betoverende blauwe ogen is het voor hem ook geen enkel probleem om de vrouwen om zijn vingers te winden.

Zijn exotische uiterlijk heeft Robin te danken aan zijn ouders. Zijn vader is Spaans en zijn moeder is half Italiaans. Zijn moeder is overigens allesbehalve blij met zijn deelname aan Ex on the Beach Double Dutch. “Die zei: Ik wil hier niks mee te maken hebben. Ik zei nou ma, je moet een aflevering met me gaan kijken.”

Robin Carrasco soms jaloers

Robin Carrasco uit EOTBDD is in het dagelijks leven werkzaam als militair bij de landmacht. Ook verdient hij geld als freelance model. Robin weet precies wat zijn type is: dames die er verzorgd uitzien die ook best een klein beetje nep mogen zijn.

Hij kan wel snel zijn interesse verliezen in een dame. “Als het niet goed zit, dan moeten we weer snel naar de volgende.” Dat lijkt hem best weleens problemen op te kunnen leveren in Ex on the Beach Double Dutch.

Robin Carrasco is te volgen via Instagram en Facebook.