Sterren op TV
Robin Bakker Expeditie Robinson

Robin Bakker in Expeditie Robinson

Robin Bakker doet mee aan Expeditie Robinson. Robin is één van de niet Bekende Nederlanders die er door middel van zijn filmpjes in is geslaagd om genoeg indruk te maken op de jury om hem uit te nodigen voor de selectiedagen van het programma. Daar liet hij zo’n goede indruk achter dat Robin Bakker gekozen is om mee te doen aan Expeditie Robinson.

Robin Bakker in Expeditie Robinson

Robin Bakker is te zien in Expeditie Robinson. Robin is 26 jaar oud en heeft heel veel moeite gedaan om mee te mogen doen aan het programma. Robin deed iedere week mee aan de challenges en heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Toen hij bij de één na laatste opdracht met zijn achtste plek net buiten de boot viel, wist Robin één ding zeker: Hij zou er alles aan doen om voor de finaleopdracht veel stemmen te krijgen.

“De eerste dagen zet ik vooral heel veel op sociale media. Ik heb wel gemerkt dat je daar de meeste mensen mee bereikt”, legde Robin Bakker toentertijd al uit aan het Algemeen Dagblad. Hij heeft zelfs flyers gemaakt. “Dan ga ik gewoon in het winkelcentrum staan en vragen of mensen op me willen stemmen.” zelfs vrienden, familie en collega’s hielpen Robin Bakker mee om zijn droom te verwezenlijken.

Robin Bakker is havenwerker

Robin Bakker verdient zijn geld in het dagelijks leven als havenwerker. Dagelijks vertrekt hij naar de Rotterdamse Havens om daar zijn werkzaamheden te verrichten. Bij expeditie Robinson wordt hij dan ook omschreven als een echte aanpakker, die met zijn charmes en sympathiek karakter iedereen voor zich weet te winnen.

Robin had naar eigen zeggen niet veel moeite met terugkeren naar Nederland nadat zijn avontuur bij Expeditie Robinson erop zat. “Ik was eigenlijk al heel snel weer het mannetje. Ik voelde me alweer heel snel de oude”, vertelde hij al aan RTL Boulevard. Hoever Robin is gekomen, is afwachten.

Robin Bakker is te volgen via Instagram en Facebook.