Sterren op TV
Robin en Ashley Hunted

Robin en Ashley uit Schagen in Hunted

Robin De Vrieze en Ashley De Graaf doen mee aan Hunted. De twee nemen het programma uiterst serieus en willen er alles aan doen om uit handen van de hunters te blijven. Het zou goed kunnen dat Ashley, die bijna afgestudeerd is als uitvaartverzorger, daarvoor zelfs een valse naam heeft gebruikt. Op haar social media-kanalen gaat ze namelijk door het leven onder de naam Claire van Kampen. Samen met Robin heeft ze één zoontje. Ook heeft Ashley een zoontje van acht uit een eerdere relatie.

Robin en Ashley in Hunted

De 23-jarige Robin en de 26-jarige Ashley doen mee aan Hunted. De twee zijn een stelletje en zijn sinds kort de trotse ouders van een zoontje. Ze wonen samen en wisten eigenlijk al vanaf seizoen 1 van Hunted dat ze eens mee wilden doen aan het programma.

Sindsdien hebben ze dan ook nagedacht over een strategie voor als ze zelf mee zouden doen. Of een valse naam ook tot dat plan hoort, is afwachten. Duidelijk is in ieder geval dat Ashley op social media vooral bekend staat onder de naam Claire van Kampen. De bijna afgestudeerde uitvaartverzorger wil wel zeker een lijkwagen gebruiken om te kunnen vluchten.

Robin en Ashley goed team

Ashley vertrouwt in Hunted blindelings op Robin. “Wij zijn een heel goed team omdat Robin weet heel goed wat hij wilt, maar dat heb ik ook. En wij vullen elkaar aan in elkaars minpunten. Wij zijn een team, dus hij moet het afmaken. Dat verwacht ik van hem. Maar dat gaan wij zeker halen. Jullie gaan ons niet vinden, echt niet.”

Robin kan zijn ervaring uit het verleden mogelijk gebruiken. “Ik heb ooit bij de marechaussee gezeten en daarom kan Ashley zeker op mij bouwen”, aldus Robin.

Ashley de Graaf alias Claire van Kampen is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter. Robin De Vrieze is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Amy Scholten | Annoury en Dries | Krista en Daniëlle | David en Ernesto | Erwin | Meike en Froukje | Mike | Omar