Sterren op TV
Roberto Angela Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Roberto en Angela in Adam Zkt. Eva

Roberto en Angela doen naakt mee aan Adam Zkt. Eva. Ze zien hun deelname aan het programma als de ideale mogelijkheid om de liefde van hun leven tegen het lijf te lopen. Of ze dat ook in elkaar gaan vinden, is afwachten. Mocht dat niet lukken, dan mogen beide deelnemers het ook proberen bij anderen op het eiland.

Roberto doet mee aan Adam Zkt. Eva

Roberto doet een poging in Adam Zkt. Eva. De 23-jarige jongeman is werkzaam als beroepsmilitair en komt uit Venlo. Hij heeft een belangrijke reden om mee te doen aan het naakte datingprogramma. “Ik doe mee omdat het sowieso een leuke ervaring is. Maar ik hoop ook wel echt serieus met een Eva weg te kunnen gaan.”

“Ik ben voornamelijk veel alleen. Dan lijkt het me een leuke toevoeging in m’n leven om een maatje erbij te hebben”, vertelde Roberto. Over aandacht heeft hij op stap overigens nooit te klagen. “Maar ik maak er ook geen misbruik van.”

Angela in Adam Zkt. Eva

Ook Angela doet mee aan Adam Zkt. Eva. Zij is in het verleden erg gepest en dat heeft niet echt bijgedragen aan een goed zelfbeeld, maar wil nu graag laten zien dat ze er ook mag zijn. De twintigjarige Rotterdamse woont nog bij haar ouders en heeft geen werk. Wel heeft ze de stap gezet naar het naakte datingprogramma.

“Ik doe mee aan Adam Zkt. Eva omdat ik op zoek ben naar een serieuze relatie.” Het type waar ze op valt is langer dan zij, een beetje gespierd, slikt geen anabolen en is betrouwbaar.