Sterren op TV
Robbin Snip Art Ink Master Meesters van de Lage Landen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 12 januari 2018

Robbin ‘Snip Art’ Snip in Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Robbin ‘Snip Art’ Snip doet een poging in Ink Master: Meesters van de Lage Landen. In het programma zien we hoe tien kandidaten de strijd met elkaar aangaan om uiteindelijk verkozen te worden tot dé tattoo-artiest van de lage landen. In het programma worden de deelnemers getest op creativiteit, doorzettingsvermogen en hun talent. Weet Robbin het ver te schoppen?

Robbin ‘Snip Art’ Snip in Ink Master

Robbin Snip, op internet beter bekend onder zijn naam Snip Art, doet mee aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Sinds drieënhalf jaar is Robbin bezig met professioneel tatoeëren. Robbin is werkzaam als Antiek Tattoo in Amsterdam. “Tatoeëren is mijn passie en mijn leven”, gaf Robbin al te kennen.

Hij heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. “Een beetje Black-work gemixt met grafisch neotraditional. Het is niet heel erg makkelijk te plaatsen, want ik wissel zelf ook een beetje van wat ik mooi vind.” Als inspiratiebron heeft Robbin niemand minder dan Grindesign uit Hongarije. “Die heeft een stijl die heel erg donker is en mij aanspreekt en die een beetje lijkt op wat ik wil en wat ik doe.”

Samenwerkingen Robbin ‘Snip Art’

In de toekomst hoopt Robbin ook nog tattoo’s te laten zetten door anderen. “Ik heb natuurlijk wel een lijstje met artiesten die ik heel tof vind waar ik eventueel nog een toffe piece van wil hebben. Maar ik heb geen plan, het komt vanzelf een beetje. Dat vind ik ook het toffe ervan. Dat het meer gebaseerd is op wat er gebeurt in je leven, wanneer je iets laat doen en hoe je dat laat doen.”

Vanaf 15 januari is Robbin te zien bij Ink Master: Meesters van de Lage Landen. “Ik verwacht in ieder geval dat ik zelf heel erg zal groeien. Dat merk ik nu al. Als een soort collega’s elkaar een beetje kunnen aanzetten om nog beter te worden. Ik denk dat dat heel goed is om nog beter te worden en daarmee ook wat meer exposure voor mezelf te hebben.”

Robbin Snip is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere deelnemers aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2 zijn: Matthew Luhukay | Kenny Thys | Bodine Ester | Mick van Wassenhove | Joyce Kamania | Alvaro Diaz Delgado | Martina Koster | Robbin Snip | Nikky van Trappen