Sterren op TV

Robbert Rodenburg de vriend van Maxime Meiland

Robbert Rodenburg is de vriend van Maxime Meiland, één van de hoofdrolspeelsters uit de populaire televisieserie Chateau Meiland. Maxime heeft verder een kindje uit een eerdere relatie: Claire.

Robbert Rodenburg vriend Maxime Meiland

Robbert Rodenburg is presentator en influencer op de sociale media. Hij heeft meer dan 115.000 volgers op Instagram: zij komen voornamelijk schitterende reisfoto’s van Robbert tegen.

Vriendin Maxime Meiland heeft een tijdje geprobeerd om middels een zaaddonor een tweede kindje te krijgen, maar dat is nu niet meer nodig: ze heeft immers vriend Robbert Rodenburg aan de haak geslagen.

Maxime Meiland van Chateau Meiland kreeg dochter Clair met eerdere partner

Maxime Meiland kreeg dochtertje Claire ongepland, zo erkende ze eens in gesprek met Anna Nooshin. Ze was toen al niet meer samen met de vader, die gelijk duidelijk maakte ook niets te maken te willen hebben met de kleine.

“Iedereen zei tegen mij: het is niet gepland, je bent nog jong en je hebt nog een heel leven voor je. Daardoor ging ik toch twijfelen.” Uiteindelijk maakte Maxime zelfs een afspraak bij de abortuskliniek. “Maar op het laatste moment dacht ik: ik doe het niet.”

Maxime Meiland werd gepest na uitlekken pikante beelden

In 2020 begon Robbert Rodenburg een eigen rubriek waarin hij BN’ers interviewt. Zijn eerste gast was niemand minder dan Maxime Meiland, die daarin terugblikte op haar zware jeugd.

Zo zei ze onder meer: “Op een gegeven moment had ik ook een naaktfilmpje gestuurd naar iemand en dat is toen ook uitgelekt. Dus ik ben ook heel erg gepest daardoor op school. Ik heb wat dat betreft geen makkelijke jeugd gehad. (…) Het is zo verspreid in die tijd, voor mij was dat heel moeilijk, ja.” Gelukkig kan ze tegenwoordig altijd terugvallen op haar rots in de branding, vriend Robbert Rodenburg.

Dit bericht bekijken op Instagram

Het is inmiddels zaterdag, deze foto maakte wij begin deze week. Ik ben nog steeds brak. Is soms ok. Fijn weekend! ????

Een bericht gedeeld door Robbert Rodenburg (@robbertrodenburg) op