Sterren op TV
Rob Thaila Buddenbruck Een Huis Vol

Rob en Thaila Buddenbruck en kinderen in Een huis vol

Laatst geupdate 28th december, 2022 op 09:10 am

Rob en Thaila Buddenbruck doen mee aan Een Huis Vol. Het is duidelijk dat dit koppel ook zeker een huis vol heeft. Rob en Thaila zijn namelijk de trotse ouders van liefst tien kinderen. De leeftijden variƫren op dit moment nog tussen de nul en 21 jaar. Vorig jaar kwam er namelijk een baby bij in huize Bruddenbruck.

Rob en Thaila Buddenbruck in Een huis vol

Rob en Thaila Buddenbruck doen mee aan Een huis vol. Het stel heeft sinds vorig jaar liefst tien kinderen. Het is dan ook niet heel verrassend dat Thaila haar gezin heel belangrijk vindt. Alles moet wijken voor de mensen van wie ze houdt. Zo’n groot gezin vergt echter ook aardig wat energie en daar weten Rob en Thaila alles van.

Rustig hebben de twee het eigenlijk nooit en stil in huis is het eigenlijk ook maar zelden. Rob en Thaila hebben er een dagtaak aan om hun kinderen in het gareel te houden. Nu staan er echter de nodige grote veranderingen voor het gezin op het programma.

Veel veranderingen voor Buddenbruck

De familie Buddenbruck staat voor een jaar vol veranderingen. Vorig jaar konden we in Een Huis Vol zien hoe Thaila en Rob opnieuw de trotse ouders waren geworden van een kindje, nu staan er hele andere dingen op het programma. Zo gaan we onder meer zien dat Rob weer aan het werk is en Thaila voornamelijk verantwoordelijk is voor de zorg van hun tien kinderen. De familie heeft een druk jaar achter de rug, maar tijd voor liefde is er altijd.

In het seizoen van 2019 zien we hoe de familie nadenkt over een nieuw leven in Duitsland. Ondertussen wordt ook gedacht aan een elfde kind.

De andere gezinnen in Een huis vol zijn van Jay Lopez en van Anne en Alex.