Sterren op TV
Rob Schenk Hunted

Rob Schenk in Hunted

Rob Schenk doet mee aan Hunted. De ICT-specialist is dit jaar één van de kandidaten die gaat proberen om te ontsnappen aan de opsporingsdiensten. Lukt het Rob Schenk om 500 uur onder de radar te blijven en te ontkomen aan de opsporingsdiensten? Zijn achtergrond in de ICT kan hem misschien wel een handje helpen.

Rob Schenk in Hunted

Rob Schenk doet mee aan Hunted. Rob is woonachtig in Drenthe en denkt het in zich te hebben om lang genoeg onder de radar te blijven en de opsporingsdiensten van de Hunters te slim af te zijn. Rob is 44 jaar en in het dagelijks leven werkzaam in de ICT. Hij heeft dan ook verschillende grote klanten in het land en weet ook wel hoe hij er online voor kan zorgen dat hij niet echt opvalt.

“Online gaan, het internet opgaan, dat kan ik redelijk veilig en anoniem met de kennis die ik heb. Dus dat kan ik wel inzetten om redelijk veilig te communiceren. Veilig is het nooit”, zo is Rob Schenk duidelijk.

Rob Schenk ziet valkuilen

Toch heeft Rob Schenk ook een grote valkuil. Hij is namelijk vader van vier kinderen en weet nu al dat hij ze enorm gaat missen als hij op pad is voor Hunted. “Dat wordt echt mijn valkuil.” Daarnaast weet hij ook met welke dingen hij rekening moet houden. “Pinnen en camera’s en taps. Voor die twee heb ik al een oplossing bedacht. En het derde, de stille SMS, daar ben ik mee bezig om daar iets voor te bedenken. Dat zijn gewoon de drie grootste problemen.”

Buiten slapen is niet echt het ding voor Rob Schenk, maar hij heeft wel alvast een tentje gekocht voor als het moet gebeuren. Rob denkt dat hij ver kan komen. “Ik schat mijn kansen wel in dat ik de laatste dag zeker ga bereiken.” Rob deed eerder al mee aan Mud Masters, dus het is duidelijk dat hij over een aardige conditie beschikt.

Rob Schenk is te volgen via Facebook.