Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 mei 2015

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Rivkah op het Veld de Girl Next Door van Studio Sport

Zo op het eerste gezicht zou je denken dat Rivkah op het Veld een typisch gevalletje ‘Girl Next Door’ is. Toch gaat deze vlieger niet helemaal op bij deze mooie presentatrice van NOS Studio Sport. Rivkah op het Veld is namelijk lesbisch en dat is voor alle mannen die het wel zien zitten in Rivkah natuurlijk slecht nieuws, voor de vrouwen juist weer goed nieuws. Alhoewel, Rivkah zou in het huwelijksbootje stappen met voormalig meerkampster Jolanda Keizer. Dit is uitgesteld.

Rivak op het Veld heeft talent

Dat Rivkah op het Veld een talentvolle mevrouw is moge duidelijk zijn. In 2013 rondde ze haar studie Media & Cultuur af, maar al ruim daarvoor was ze al begonnen aan haar carrière bij de NOS. Nog niet als presentatrice, maar ze bediende de autocue van de presentator. In de jaren daarna ontwikkelde ze zich sterk en nog voordat haar opleiding afgerond was, stond de blondine voor de draaiende camera’s NOS Studio Sport te presenteren.

Voorlopig zullen we de in Naarden geboren presentatrice nog wel op de beeldbuis zijn. Rivkah moet namelijk nog 25 jaar oud worden! Bij het horen van haar voornaam zou je verwachten dat ze bijvoorbeeld uit IJsland komt, maar het is dus een echte oerhollandse meid, met blond haar en blauwe ogen.

Rivkah op het Veld

Met die blonde lokken en blauwe ogen ziet Rivkah er dus uit als een lief, braaf meisje. Maar Rivkah op het Veld heeft zeker ook een stoere kant. Zo heeft ze bijvoorbeeld een aantal tatoeages op haar armen staan, alleen zijn deze natuurlijk nooit te zien als Rivkah op het Veld NOS Studio Sport presenteert.

Rivkah is overigens niet de enige Op het Veld die werkt voor de NOS. Ook haar moeder en haar drie jaar jongere broertje werken voor de publieke omroep. Haar moeder is regieassistente bij het NOS Journaal, terwijl het broertje van Rivkah redactieassistent is bij NOS Studio Sport. Zo kan het gebeuren dat Rivkah moet presenteren en dat haar moeder assisteert bij de regie van dat bulletin.

“Meestal lopen mijn broer en ik elkaar mis, ik werk vaker met mijn moeder”, zo vertelde ze eens aan Het Parool. ,,Bij de luncheditie van het journaal schuif ik aan voor het sportnieuws. Dan hoor ik door mijn oortje haar aanwijzingen of dan tettert ze bijvoorbeeld: Leuk jurkje heb je aan schat! Mag ik het lenen?” Daarnaast is Opa Op het Veld, Tom Kamlag, hoofdredacteur van NOS laat en werkte haar vader voor Kijk- en Luisteronderzoek (KLO). Zo, weet je dat ook weer!

Huwelijk Rivkah met Jolanda Keizer uitgesteld

In september 2016 kwam het nieuws naar buiten dat het huwelijk tussen Rivkah en Jolanda Keizer voorlopig is uitgesteld. Privé meldt dat er een diepe relatiecrisis zou zijn. Inmiddels is het stel drie jaar samen, maar de festiviteiten zijn dus uitgesteld.”Iedereen die was uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Rivkah heeft te horen gekregen dat dit voor onbepaalde tijd is uitgesteld, net als de bruiloft”, meldt een bron aan het blad.

Rivkah op het Veld NOS Studio Sport

Rivkah op het Veld