Sterren op TV
Ritse de Jong Holland's Next Top Model HNTM

Ritse de Jong uit Holland’s Next Top Model

Ritse de Jong toont zich als model in Holland’s Next Top Model. Voor de jongeman is de stap naar modellenwerk best wel een beetje een overstap te noemen. In de afgelopen jaren heeft de zeventienjarige Ritse zich namelijk vooral gericht op zijn skateboard activiteiten. Meer dan één fotoshoot staat er dan ook nog niet op zijn CV.

Ritse uit HNTM houdt van skateboarden

Ritse de Jong uit HNTM heeft een voorliefde voor skateboarden. Al op jonge leeftijd begon hij via YouTube met het delen van filmpjes van zijn kunsten. Tegenwoordig plaatst hij ook regelmatig filmpjes van zijn kunsten op Instagram. Of Ritse het skateboarden wil blijven doen als hij blijft timmeren aan zijn modellenbestaan, is afwachten. Wat wel al duidelijk is, is dat hij zijn skateboard het liefst ook meeneemt naar het huis waar alle modellen de komende tijd bivakkeren.

Ritse wil haar houden

De zeventienjarige Ritse de Jong uit Balk heeft één belangrijke wens voor zijn deelname aan Holland’s Next Top Model. De jongeman ziet namelijk een beetje tegen de metamorfose op. Hij wil absoluut niet dat zijn haar korter gaat, omdat het hem anderhalf jaar gekost heeft om de lange lokken te krijgen die hij nu heeft. Gelukkig voor Ritse hoeft hij niet kaal in HNTM. Met zijn deelname aan het programma kan de jongeman direct bepalen of het modellenwerk echt is voor hem is.

Ritse de Jong is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere kandidaten van Holland’s Next Top Model 2017 zijn Bonita, Latanya, Chelsey, Chris, Daila, Fabiola, Jamie, Lohrenz, Montell, Milan, Sanne (blond), Sanne (brunette), Senna, Quincy en Veranique.