Sterren op TV
Rita Pascal DNA Onbekend

Rita en Pascal in DNA Onbekend op zoek naar hun vaders

Rita en Pascal gaan in DNA Onbekend op zoek naar hun echte vaders. Rita kreeg altijd te horen dat de man die haar opvoedde ook echt haar vader is, maar ze krijgt steeds vaker haar twijfels. Pascal weet helemaal niets over zijn vader, omdat zijn moeder hem daar nooit iets over wilde zeggen.

Rita in DNA Onbekend

Rita zit in DNA Onbekend. Zij kreeg altijd te horen dat ze de dochter is van de twee man van haar moeder. Zelf vermoedt ze echter steeds vaker dat niet hij haar vader is, maar dat de eerste man van haar moeder haar vader blijkt te zijn. In totaal heeft Rita’s moeder vijf kinderen gekregen waarvan Rita de middelste is. De eerste twee kinderen zijn van de eerste man en de andere drie kinderen van de tweede man, zo is de kinderen altijd verteld.

Rita twijfelt echter heel erg daaraan en vermoedt dat Stien van de Guchte haar echte vader is. Helemaal omdat ze al van jongs af aan roddels heeft gehoord van klasgenoten dat Chris Ruijsaard niet haar vader is. In DNA Onbekend wordt meer bekend over wie nu de echte vader is van Rita.

Pascal in DNA Onbekend

Pascal gaat in DNA Onbekend ook op zoek naar zijn biologische vader. Pascal weet eigenlijk niets over hem. Zijn moeder heeft namelijk nooit willen vertellen wie zijn vader is en dat terwijl Pascal juist zo hard een vaderfiguur in zijn leven nodig heeft. Ook vandaag de dag wil Pascals moeder niet vertellen wie zijn vader is. Zijn vriendin vindt het echter wel eens tijd worden dat Pascal dat nu eindelijk eens weet en zij besluit zijn moeder te confronteren. In DNA Onbekend komt Pascal er eindelijk achter wie zijn vader is.