Sterren op TV
Rik van de Westelaken, partner, vermogen en woonplaats

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 9 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 16 augustus 2023

Rik van de Westelaken, partner, vermogen en woonplaats

Rik van de Westelaken, presenteert verschillende NPO1-programma’s. Hij is het meest bekend als presentator van ‘Wie is de Mol?’. Naast dit programma presenteert hij onder meer het radioprogramma ‘De Nacht van…’ en het televisieprogramma ‘Rik’s Kaasboerderij’. Hij mocht het programma ‘Wie is de Mol?’ presenteren, omdat hij het programma in 2015 had gewonnen. Marlijn Weerdenburg, was toen de verliezend finaliste. Margriet van der Linden, was in dat seizoen ‘De Mol’.

Dit is de partner van Rik van de Westelaken
Bron Instagram

Inhoudsopgave

Dit is de partner van Rik van de Westelaken

De nieuwe vriend van de presentator wil volledig anoniem blijven. Wel, weten we zeker dat het stel samenwoont. Dat bevestigt Rik zelf tijdens een interview met Libelle. De vriend van Rik van de Westelaken heeft een baan bij de overheid. Is er een nieuwe film uit? Dan gaat zijn vriend absoluut niet mee. Ondanks hij er niet van houdt om in de spotlights te staan, is hij wel erg blij met Rik.

Het vermogen van Rik van de Westelaken
Bron Instagram

Het vermogen van Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken, werkt al jaren in de televisie wereld. In de afgelopen jaren heeft hij gewerkt als redacteur, verslaggever en presentator. Hij Presenteerde onder andere het NOS Journaal. Al deze functies leveren hem een geschat vermogen van 3 miljoen euro. Hij is voornamelijk actief als freelancer, de meeste klussen doet hij uit naam van zijn eigen bedrijf.

Het appartement van de Wie is de Mol presentator.
Bron Instagram

Het appartement van de Wie is de Mol? presentator

Rik, kocht enkele jaren geleden een prachtig appartement in hartje Amsterdam. Het gebouw waarin dit appartement zich bevindt, won al meerdere prijzen. Volgens Bekendeburen kocht Rik dit appartement voor 935.000 euro.