Sterren op TV
Rik Tamara vtwonen verbouwen of verhuizen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Rik en Tamara uit Utrecht in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Rik en Tamara doen mee aan vtwonen: verbouwen of verhuizen. De twee hebben een prachtige jaren’30 herenhuis in Utrecht. Een huis waar ze altijd met veel plezier gewoond hebben, maar waar nu toch het één en ander aan moet gebeuren. Toen hun vier kinderen nog wat jonger waren, was het de ideale plek om te wonen. Nu merken ze echter steeds meer dat ze een beetje uit het huis groeien. Er moet dan ook iets gebeuren. Alleen de grote vraag is: Wordt het verbouwen of verhuizen?

Rik en Tamara in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Rik en Tamara doen mee aan vtwonen: verbouwen of verhuizen. De twee zijn de trotse eigenaar van een jaren’30 herenhuis in Utrecht, dicht bij het centrum van de stad. Nu de kinderen echter steeds groter worden, moet er toch het één en ander gebeuren in het huis. Zo vinden ze dat er te weinig zitruimte is in de woonkamer. Ook de keuken is te klein voor zo’n groot gezin.

Rik en Tamara staan nu dan ook voor de grote vraag: Gaan ze verbouwen of verhuizen? Tamara zoekt het liefst een nieuw onderkomen, terwijl Rik graag aan de slag gaat met een verbouwing. Het is nu aan stylist Carlein Kieboom om de twee verder te helpen.

Meer vtwonen
Kylie en Jelmer in vtwonen: zelf aan de slag
Deborah en Wouter in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Rachida en Steven in vtwonen: zelf aan de slag
Maarten, Elise en Kai in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Wendy en Quincy in vtwonen: zelf aan de slag
Merel en Pieter uit Aalsmeer in vtwonen: verbouwen of verhuizen