Sterren op TV

Rijk Hofman is nog vrijgezel

Rijk Hofman is nog vrijgezel. De Nederlandse televisiepresentator, Youtuber en deelnemer aan Expeditie Robinson 2019 heeft geen vriendin, maar wel een gezellige broer: tv-persoonlijkheid Tim Hofman.

Rijk Hofman vrijgezel

Rijk Hofman is in 1997 geboren in Vlaardingen. Hij begon in 2016 zijn eigen Youtube-kanaal, en daarna ging het erg snel met zijn carrière. We zagen hem al onder meer terug als lid van de Vodafone Snapchat Crew, als vlogger van BNN’s Proefkonijnen en op het Youtube-account van Lipton Ice Thea.

Sinds 2017 is Rijk Hofman één van de gezichten van MTV en RTL’s Concentrate Bold. Tot slot startte hij in 2019 zijn eigen programma Je Moeder op MTV, waarin bekende influencers lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, bewapend met scherpe ‘je moeder-grappen’.

In het verleden hij heeft rijk meerdere video’s opgenomen met Indigo. Indigo was een deelneemster van het programma ‘The Bachelor’. Waar ze meedeed voor Thomas van der Vlugt.

Rijk Hofman broer Tim Hofman

Rijk Hofman heeft dus geen vriendin, maar wel een bekende broer: Tim Hofman. Hij maakte naam als presentator van onder anderen de programma’s Spuiten & Slikken, Je Zal Het Maar Hebben, Trippers en #BOOS.

Tim is vrijwel het enige gezinslid waarmee Rijk Hofman nog nauw contact heeft, zo vertelde laatstgenoemde al eens aan Glamour NL: “Ik spreek mijn ouders al een paar jaar niet. Mijn zus spreek ik ook al iets meer dan een jaar niet, omdat we slecht zijn in contact onderhouden, en één broer spreek ik nooit. Tim is een vriend van me en spreek ik regelmatig. En mijn jongste broertje is mij dierbaar omdat hij de benjamin is.”

Over zijn breuk met zijn ouders was Rijk erg openhartig: “We keken anders naar het leven. Ik vind het geen probleem dat ik ze niet meer spreek; je bent niet verplicht om in contact te blijven omdat je familie bent. Als je geen goede band hebt met je familie, hoef je die niet te onderhouden. Als je aan mij vraagt: familie of vrienden, dan zeg ik vrienden. Tim is belangrijk voor mij omdat hij een goeie vriend is geworden.”

© Instagram

Rijk Hofman deelnemer Expeditie Robinson 2019

Rijk Hofman behoort tot de deelnemers van het twintigste seizoen van Expeditie Robinson, in 2019. De comfortabele televisiestudio’s en gezellige festivals waar hij regelmatig te vinden is worden dus even verruild voor een onbewoond eiland, waar het een kwestie van overleven is.