Sterren op TV
Vivian-Hoorn-Rien-Welsink-1024x575

Rien Welsink is de vriend van Vivian Hoorn

Vivian Hoorn is vooral een bekendheid op Instagram en YouTube, waar ze honderd duizenden volgers heeft die ze inspireert over body-positivity. Ze heeft een relatie met Rien Welsink.

Vivian Hoorn werd geboren in 1994 in Amsterdam. Ze is een Nederlands model, fotografe en influencer. Hoorn heeft ruim een half miljoen volgers op Instagram waar ze vele vrouwen inspireert over body-positivity. De influencer leerde vriend Rien Welsink in Kaapstad kennen en sindsdien wonen de twee samen in Amsterdam.

Inhoudsopgave

Model voor diverse merken

Na de middelbare school besloot Hoorn de stylisten opleiding te gaan volgen aan de Artemis Academie in Amsterdam. Op een jonge leeftijd werd Hoorn gescout als model. Ze stond model voor diverse merken, waaronder Hunkemöller.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Half miljoen volgers op Instagram

Vivian Hoorn begon tijdens haar tijd als model diverse foto’s van zichzelf te plaatsen op haar Instagram-account. Al snel werd haar following steeds groter. Inmiddels heeft ze ruim 500.000 volgers. Hoorn staat vooral bekend om het delen van eerlijke foto’s op Instagram waarmee ze haar rondingen viert en haar volgers aanmoedigt om elk lichaam te accepteren zoals het is. De influencer deelt regelmatig onbewerkte foto’s van zichzelf met captions over body-positivity en body-inclusivity. Op Instagram deelde ze haar worsteling in een caption: ,,Ik worstel al jaren met hoe ik eruitzie. Als model had ik nooit de ‘juiste maten’. Een paar jaar geleden ben ik begonnen als een ‘curvy’ model. In die tijd dacht ik dat ik er mooi uitzag, maar het voelde alsof iedereen om mij heen en de samenleving een ander idee had van hoe ‘perfect’ eruit zag. Ik ben zo blij dat mensen zich steeds meer realiseren dat elk lichaam mooi is en dat de wereld van perspectief verandert.” Door cellulitis, striae, lichaamsvet en rondingen te normaliseren, inspireert Hoorn vele vrouwen over de hele wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Vriend Rien Welsink

De influencer is al jaren gelukkig met haar vriend Rien Welsink. Het stel heeft ook samen een YouTube-kanaal waar ze regelmatig vlogs posten van hun leven in Amsterdam of Kaapstad. Welsink is ook een Nederlands model en influencer. Hij werd geboren in Noordwijk en groeide op in Friesland. In 2018 deed hij mee aan het Nederlandse programma Models in Capetown, waardoor hij ook een grote hoeveelheid volgers op Instagram kreeg. Rien Welsink is ook actief in onroerend goed: hij koopt panden, laat ze opknappen en verkoopt ze door. In Kaapstad leerde het stel elkaar kennen en de liefde voor deze stad zie je vaak terug in de foto’s of vlogs van de influencers. De twee wonen samen in Amsterdam met hun twee katten en een hondje.