Sterren op TV
Sascha Adam Zkt. Eva Yves Rick

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 19 juli 2017

Rick en Yves voor Sascha naakt in Adam Zkt. Eva

Sascha ontmoet Rick en Yves naakt in Adam Zkt. Eva. Sascha is al een tijdje op zoek naar de ware liefde, maar is die tot op heden nog niet tegengekomen. Met haar deelname aan Adam Zkt. Eva hoopt zij die liefde wel te vinden. Rick en Yves zijn uit de bus gekomen als perfecte match en afgereisd naar het onbewoonde eiland in de hoop een vrouw te vinden waar ze verliefd op worden.

Sascha in Adam Zkt. Eva

Sascha probeert de liefde in Adam Zkt. Eva te vinden. Zij is achttien jaar oud en volgt een studie gastheer/gastvrouw in Rotterdam. Daarnaast is ze werkzaam in de horeca en nu op zoek naar een liefde. “Ik ben op zoek, omdat ik gewoon een leuke, lieve jongen wil ontmoeten waar ik leuke dingen mee kan gaan doen. Ik ben niet extreem preuts.”

“Het is niet dat ik zomaar ergens naakt zou rondlopen, maar ik ben niet heel moeilijk daarin. Ik verwacht sowieso een avontuur dat ik nooit meer ga vergeten. Ik hoop ook wel een jongen eraan over te houden. Ik wil aan iets serieus gaan beginnen.” Daarvoor zoekt ze naar een lieve jongen, die flink tegengas kan geven.

Rick en Yves doen mee aan Adam Zkt. Eva

Rick is 21 jaar oud en studeert werktuigbouwkunde in Utrecht. “Ik heb heel veel gereisd en ben een heel open mens. Ik vind het geen probleem om bloot te zijn. En avontuur, daar draait mijn leven op”, vertelde Rick. Hij is op zoek naar een relatie. “Ik heb meerdere serieuze relaties gehad. Die zijn op niets uitgelopen. Mijn leven nu wordt zelf ook serieus. Ik wil zelf ook veel gaan reizen en gaan werken. Het is leuk als je dat samen met iemand kan doen, samen iets kan opbouwen.” Door het uiterlijk laat Rick zich niet zo zeer leiden, hij vindt het belangrijker dat zijn potentiële vriendin een mooi karakter heeft.

Rick neemt het op tegen Yves uit Leusden, die ook voor Sascha is afgereisd naar Panama. Yves is een 24-jarige bouwvakker, waarbij onder zijn imposante uiterlijk een romanticus zit verborgen. Aan drinken en vreemdgaan doet Yves niet. Wel hoopt hij in de toekomst op een gezin met vier kinderen. De bouwvakker doet mee aan Adam Zkt. Eva voor de uitdaging en het avontuur. Op zoek naar een relatie is Yves echter niet. “Want als je op zoek gaat, dan vind je het niet. Die moet je tegenkomen. Dus misschien kom ik die op het eiland tegen.”