Sterren op TV

Richy Brown doet mee aan The Voice of Holland

Richy Brown doet aan The Voice of Holland mee in het seizoen 2019-2020. Zijn deelname is opvallend, want hij is allerminst een onbekende. Bij het grote publiek is hij al bekend als lid van LA The Voices en als deelnemer aan X Factor. Richy heeft een relatie met Patricia van Dinther.

Richy Brown in The Voice of Holland

In december 2006 debuteerde Richy Brown als zanger op televisie, met zijn auditie bij X Factor. Hij maakte gelijk een verpletterende indruk op de juryleden van toen: Henkjan Smits, Henk Temming en Marianne van Wijnkoop.

Uiteindelijk schopte Richy Brown het tot de finale van X Factor 2006, waarin hij verloor van gospelzangeres Sharon Kips. Nu gaat hij dus opnieuw een talentenjacht in, want Richy Brown doet mee aan The Voice of Holland.

Richy Brown in LA The Voices

Na X Factor was het gelukkig ook spreekwoordelijke zilver voldoende voor een doorbraak van Richy, die al snel aansloot bij het LA The Voices van onder meer Gordon.

Uiteindelijk kwam het met LA The Voices tot zes albums, één platina en meerdere uitverkochte locaties zoals Carré. In 2013 stapte Gordon uit de groep, enkele jaren later viel het doek definitief.

Patricia, vriendin Richy Brown

Richy Brown heeft een relatie met Patricia van Dinther. Zij kregen in 2015 hun eerste kindje: Golden Grace Brown.

Ongetwijfeld zitten zij ook iedere zaterdag voor de buis gekluisterd, als papa en manlief Richy Brown zijn schitterende stem weer ten gehore brengt in The Voice of Holland!

Dit bericht bekijken op Instagram

Firenze, Italia. #nokids

Een bericht gedeeld door Richy Brown (@richybrown) op

Dit bericht bekijken op Instagram

#pontovecchio #firenze #versace #piazzalemichelangelo

Een bericht gedeeld door Richy Brown (@richybrown) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Met @gerard_joling altijd gezellig????

Een bericht gedeeld door Richy Brown (@richybrown) op