Sterren op TV
Richelle van Ling The Voice of Holland TVOH

Richelle van Ling uit The Voice of Holland

Richelle van Ling doet mee aan The Voice of Holland. De zangeres timmert al een tijdje aan de weg als het gaat om het opbouwen van een zangcarrière. Heel bekend is Richelle tot op heden echter nog niet. Mogelijk dat Richelle door haar deelname aan The Voice of Holland niet alleen vier coaches voor zich kan winnen, maar ook de rest van Nederland. Haar Blind Audition wordt op vrijdagavond 1 december uitgezonden op RTL 4.

Richelle van Ling uit The Voice of Holland

Richelle van Ling doet mee aan The Voice of Holland. De zangeres is in het achtste seizoen van de talentenjacht te zien. Buiten de tv-wereld heeft de negentienjarige Richelle overigens al wel vaker meegedaan aan talentenjachten. Op achttienjarige leeftijd won ze de publieksprijs bij de Voice of the Haarlemmermeer.

Dit jaar deed ze zelfs nog mee aan The Voice 2.0. Die talentenjacht won ze, waarna ze een eigen single mocht opnemen in de studio van SE Music Studio. Op vrijdagavond 1 december was de Blind Audition van Richelle te zien in The Voice of Holland. Ze zong Alles is Liefde van Bløf en kwam in coach Sanne Hans terecht.

Richelle van Ling is te volgen via Instagram en Facebook.