Sterren op TV
Michella Kox

Richard Wouters is de vriend van Michella Kox

Michella Kox ken je wellicht van verschillende televisieprogramma’s waaraan ze meedeed en zich nogal uitgesproken uitte. Ze was getrouwd met Richard Wouters, scheidde van hem, maar later kwam het stel toch weer bij elkaar.

Michelle Kox werd geboren op 7 januari 1980 in Arnhem. Ze is een presentatrice en mediapersoonlijkheid. Kox werd bekend door haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder met haar vriendin Leslie in de Slechtste Chauffeur van Nederland en ze was daarna vaker te zien als presentatrice bij verschillende online en tv programma’s. Kox heeft een zeer uitgesproken mening waarmee ze vaak het nieuws behaalde. De mediapersoonlijkheid is drie jaar getrouwd geweest met haar man Richard Wouters. Na de scheiding kwam het stel weer bij elkaar. Kox heeft een dochter uit een eerdere relatie.

Inhoudsopgave

Winnares Dames in de Dop

In 2008 maakte Michella Kox haar tv-debuut in het RTL5-programma Dames in de Dop. Ze werd de winnares van het programma en won een groot geldbedrag. Drie jaar later was Kox te zien in het programma Echte Meisjes in de Jungle waar ze op de derde plaats terecht kwam. In dat programma kwam Kox terecht in een vechtpartij met deelneemster Amanda Balk. In 2018 nam ze het op tegen Balk in het programma Boxing Stars. Ze gaf echter na de eerste ronde al op en stak vervolgens een sigaret op waardoor ze veel negatieve reacties ontving van de kijkers. In RTL Boulevard reageerde ze op deze situatie: ,,Tja, die sigaret kreeg ik. En ik had zoveel stress, dus ik dacht: ‘ik ga even lekker relaxed kijken hoe zij haar overwinning viert’. Niks mis mee toch?”

Presentatie klussen

In 2013 was Kox te zien in het programma Shopping Queens VIPS, waar ze de winnares van het programma werd. In 2016 presenteerde Kox het programma Michella Kox: De Rijdende Vechter. Daarnaast presenteerde ze ook het programma Temptation Talk waarbij ze met de deelnemers de aflevering bespreken. In 2018 werd Kox de winnaar van het programma De Slechtste Chauffeur van Nederland. Door deze winst kreeg ze ook haar eigen programma Michella rijdt door dat te zien was op Videoland.

Grote social media fanbase

Michella Kox is naast haar presentatie rollen ook erg actief op social media. Op Instagram heeft ze ruim 150.000 volgers waar ze regelmatig filmpjes deelt over haar leven.

Relaties

De Arnhemse presentatrice beviel in 1998 van haar eerste dochter. In 2015 trouwde Michella Kox met Richard Wouters. Het stel bleef zo’n drie jaar samen en het stel ging uit elkaar in 2018. De realityster vierde dit zelfs met een Happy Divorce Party. De twee kwamen na de vechtscheiding toch weer bij elkaar. Aan RTL vertelde Kox:,, We zijn niet meer getrouwd, maar we zijn wel weer samen. Na onze breuk hebben we elkaar niet los kunnen laten. Richard en ik hebben weer een relatie en dat gaat prima zo.”